Glamping – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Glamping

Att åka till Gotland var ett impulsivt genidrag! Hela familjen njuter av “Grekland” som Elvis säger. För Anjas del är det första men definitivt inte den sista resan hit. Vi har redan planerat att vi ska tillbaka nästa år. Kanske hyra ett helt hus och bo på ett och samma ställe hela tiden. Den här gången har vi verkligen haft tur med boenden trots att vi var helt bostadslösa innan vi åkte hit. Allt har bara löst sig så smidigt och där vi velat bo har det också funnits plats för oss. Lovely! Att få börja resan med glamping var kanske det bästa någonsin för att verkligen komma ner i varv. Så ljuvligt att checka in på Surflogis lilla paradis. Surflogi är som balsam för själen både för vuxna som barn och helt klart något annat än vad man är van vid. Miljön och boendet är topp topp.

Att bo i tält men sova i Hästens sängar är precis min stil. Och en STOR upplevelse för hela familjen. Så vackert och sjukt trevligt ställe!

Lite roligt med den här resa är att vi ville utforska hela Gotland utan att ens ha bil. Varje bil på hela ön är uthyrd sedan länge, vilket lätt kunde bli ett problem. Men inte ens det stoppade vår drömsemester. Vi fick låna “gamla Bettan” från -99, utan AC, lite kinkig och inte helt populär av dom som känner henne men som vi efter några mil faktiskt börjar gilla riktigt mycket. Hon kanske inte vackrast på ön men hon tar oss runt ön ståndsmässigt. 😊

Hoppas ni får en bra fredag!

Kram❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniel

  Gotland är grymt! Är ni på norra Gotland så leta upp Puttersjaus Gård. Bästa mjölken, filen och yoghurten som går att frambringa. Från fjällkor. Sväng förbi där innan ni åker ut på Furillen för en grym lunch/middag.

 2. Sandra

  Så mysigt ni har det på Gotland 😊
  Skönt att det löste sig med boende för er och att ni fått låna “Bettan”, inte fy skam det ☺️
  Fortsätt njut och må gott
  Ta hand om er

  Kram Sandra 💗