Filippa Rådin

I Djupvik blev jag känslomässig.

Det är svårt att plocka smultron på ett ställe som Gotland. För egentligen är det svårt att misslyckas på ett ställe som erbjuder så mycket.

Men Djupvik blev något alldeles speciellt efter tältningen. Jag kan inte sätta fingret på vad det var som gjorde det. Förmodligen var det inte mer än barnens sinnesstämning som gjorde att vi alla blev harmoniska.

Och så en magnifik solnedgång på det! Svårslaget. Till middag kraschade vi ett bröllop. Anja tyckte jag var i överkant känslig i vanlig ordning då jag satt och blev känslomässig så att tårarna sprutade till tal som berörde ett par jag inte kände. Ja ja sån är jag, det är svår att kalla mig känslokall eller oberörd i alla fall och det gör mig stolt 😊!

Kram ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så många härliga fina bilder från er semester 👌🏽😊
  Kul att få se och tack för du delar med dig.
  Kram Sandra 💗

  1. s

   Två kommentarer och tyvärr lite negativa, men jag tycker mycket om att läsa din blogg: 1. Har svårt att se den gråa/ljusa texten. 2. Varför så många bilder utan text? / bara det jag ville säga. 😊

  2. stina

   Två kommentarer och tyvärr lite negativa, men jag tycker mycket om att läsa din blogg: 1. Har svårt att se den gråa/ljusa texten. 2. Varför så många bilder utan text? / bara det jag ville säga. 😊

   1. filipparadin

    jag gillar att du säger vad du tycker. tyvärr är det inte jag som valt hur text och blogg ska se ut så jag har inget bra svar till dig varför det ser ut som det gör. men jag har svar på varför det är mycket bilder utan text, och det är helt enkelt för att jag fått feedback på att många av er läsare gillar när det är mindre text och mer bilder. Hoppas att du känner dig nöjd med svaren. Kram F