Filippa Rådin

Bilder från förr

Ibland kan jag få riktigt ont i magen.

Maximilian älskar att sitta och titta på bilder på våra olika enheter. Han kan sitta hur länge som helst och kolla, bläddra runt och spela olika små filmsnuttar om och om igen. I hans iPad så finns det inte så många bilder men de som ligger där är ifrån tider som Emmi var 2-3 år och vi bodde större delen av tiden i Monaco eller ute på touren med Anja . Lika mycket som jag får ont i magen och längtar tillbaka och får panik över att jag aldrig får uppleva det igen blir jag glad över allt jag upplevt och kan förundras över vilket rikt liv jag lever.. Kan ni ibland titta på bilder och knappt tro man har varit med om det fast det är på bild. Delar av mitt liv har jag lite svårt att greppa, fantastiska stunder.

Tiden då jag och Anja startade upp vårt liv tillsammans, åren efter med Emmi i famnen i världens alla olika hörn liksom tiden i vårat hem var helt otrolig. Jag bara älskade hur vi levde då. Se Anja tävla och åka skidor vilket än idag gör mig knäsvag. Bilder då Emmi sprang runt i Monaco med baddräkten alltid redo och munnen ropande efter glass. Med ytterligare två barn så blir det lite mindre tid och som förälder till 3 barn kan istället de små stunder som kanske bara händer under en minut eller två räcka för att maxa bägaren med kärlek och minnen inom mig. Som tex när vi var på Gotland och barnen bara satt ner och tittade på solnedgången tillsammans, Att sitta där tillsammans var så obeskrivligt vackert, så maxat på något vis.

Vi skaffade oss en Polaroid kamera för ett tag sedan så barnen kunde fota, printa ut bilder och fysisk ta och se på de bilder som dom tagit. Jag tänker i mitt huvud att jag kanske ska göra en vägg där de kan sätta upp lite bilder hit och dit.
Vi får se, hoppas att jag kanske hittar en väggsnutt någonstans. Kul är det iallafall! Bildstorleken är typ som gamla filmisar så dom ryms lätt i barnens händer, man samlar på hög och bläddrar runt hittar något kort här och där som någon suttit och tittat på men glömt lägga på sin rätt plats. Bilder är verkligen fantastiska man glömmer så lätt om man inte håller minnet färskt. 

Hoppas ni haft en fin dag, vi håller som bäst på att förbereda oss för morgondagens skolstart. Inte helt ospännade för Elvis som börjar 6 års imorgon!!

Kram ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Fina och härliga minnen du bär med dig. Bilder är så fantastiskt att ha, det är verkligen ett sätt att minnas tillbaka i tiden. Mina fotoalbum är värdefulla för mig. Tyvärr har jag varit dålig på att framkalla bilder senaste tiden men ska ta tag i det 😊

    Ha en fin tisdag
    Kram Sandra 💗