Filippa Rådin

Igår var en hemsk dag!

Igår var en hemsk dag! Jag var mitt grinigaste jag och antagligen en pest att vara runt. Sjukt frustrerad av att inte har koll på kalendern. Barnen var stissiga och nervösa inför dagens skolstart och hemma från fritids. Japp check på den! I sådana lägen när barnen är hemma och behöver uppmärksamhet ska man egentligen lägga sig själv åt sidan och inte jobba, men det valet fanns inte igår. Vi ligger så vansinnigt mycket efter i ALLT och det finns inte längre någon exit till att skjuta upp saker ytterligare.

Jag kan erkänna att jag inte är så rolig när känslan av att allt hänger löst och hovrar över mitt huvud. Alla våra gemensamma kalendrar som vi delar med diverse personer som håller koll på oss och bokar upp åtaganden hade dessutom lagom nog kraschat. LYSANDE! Försökte reparera mig själv med att få kvällsträning med min fru då Micke kom förbi och hämtade pojkarna för liten cykeltur. Jag fick slita hund, klart att träningen bli tuff när hela kroppen är på dåligt humör!! Men efter det så kom vändningen. Så nice att komma tillbaka!

Är det någon som känner igen sig i när ”sur-Beda” tar ett kraft tag om dig? Jag hatar det men kan liksom inte komma ur det. Hur gör ni? Jag har tur iallafall att ha en fru som vet hur jag blir och är på mig så jag inte blir ett helt fruktansvärt monster trots jag bara vill visa gaddarna och morra högt.

Idag är det en ny dag. Verkligen helt ny. Lika mycket att göra men mycket bättre. Sur-Beda är som sagt borta och jag är mitt vanliga jag 😄 Barnen var taggade och nervösa inför första dagen, precis som det ska. Elvis ville att båda mammorna skulle följa med till skolan till sina mammornas lycka. Första skoldagen, vår lilla prins börjar 6 års, hur stor är inte det! Känns som att han vuxit flera cm den senaste veckan. Älskar den där 6 åringen så det gör ont! Och så har vi vår prinsessa som började 6:an idag! Nu känns det som att livet går lite för fort!

Kram F

Idag var det dags för första skoldagen och nerverna låg långt utanför kropparna

Försökte göra Elvis mindre nervös genom att leka lite affär. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.