Filippa Rådin

Äntligen var det dags!

– I samarbete med Lindex-

Äntligen var det dags att träffa Therése som budade hem mig och en dags styling på Musikhjälpen. Man är ju alltid lite fundersam över vem personen bakom, Therése är en stark supermamma som flyttat från norr till söder och som stod med en ouppdaterad garderob.
Gud vilken dag vi fick och så kul vi hade! Började på Vetekatten med frukost för mig och lite lätt fika för Therése som hade ätit hotellfrukost precis innan hon kom och sedan var vi igång. Från första stund var det som att trycka på on, Vi pratade i ett och jag gick igenom hur hon på bästa sätt skulle få en nystart för sina outfits. Bygga sin hållbara basgarderob och hur hon skulle tänka när hon ska klä sig för att få den mest smickrande siluetten.

Efter det gick vi till Lindex och frossade oss igenom deras fina höst kollektioner. Tror vi pratade och provade kläder i 4 timmar och det mynnade ut i en galet fin garderob till Therése. Jag var nöjd och Therése var super fin!

Här kommer lite smakprov på vad vi hittade till henne.

Kram på er F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Det var väldigt länge sen jag köpt någon ny blus, men när jag såg den rutiga så tänkte jag att en sån vill jag ha. Sen slog mig tanken, att månne den finns här i Finland (för urvalet kan variera). Hoppade i bilen och rattade till Lindex och det fanns en blus kvar i min storlek. Dessutom så passade den perfekt! Så tack för tipset och inlägget! Ha en härlig helg och hälsningar från Vasa på andra sidan Kvarken. Ni är underbara! Kram

  2. Sandra

    Så härligt att ni fick en bra dag. Så mycket snyggt ni hittade på Lindex. Fin hon är Therese.

    Ha en fin lördag.
    Kram Sandra 🌸