Filippa Rådin

Skolstart kom igen – Jag är redo!

i annonssamarbete med Paranix

Hösten står för dörren och i samma veva brukar lössen komma som ett brev på posten känns det som.
I våras höll vi nästan på att bli tokiga här hemma. Jag skojar inte men vi hade löss i flera olika omgångar. Ett tag kändes det som vi inte gjorde annat än körde kur efter kur, framför allt på Emmi. Emmi klagade varje gång och tyckte att det var jobbigt. Framför allt med att produkten skulle sitta i länge och sedan på den obehagliga doften som stack i ögonen.

Men nu kära vänner är jag beredd till tänderna. Och jag är så glad över det här samarbetet!

Lyssna på det här! Det finns ett milt väldoftande schampo som gör håret rent och behagligt samtidigt som det skyddar mot lusutbrott. Hur bra är inte det?! Produkten passar hela familjen från två års ålder och det enda du gör att att tvätta håret precis som vanligt så fort lusslapparna kommer upp och sedan fortsätter så länge det pågår eller minst två veckor. Schampot skyddar nämligen och tvättar på en och samma gång. Att skydda sig mot lusangrepp har aldrig varit lättare än med Paranix Protection.

På Luskollen kan ni vinna skolstartskit från Paranix och presentkort från Parks n’ Resorts. Klicka här för att läsa mer och tävla!

paranix

Paranix Protection är ett medicintekninskt hjälpmedel. Det fungerar som en mini-lusbehandling.
Varje lusangrepp startar med en första lus. Den första lusen kommer med största sannolikhet börja lägga ägg som sedan kläcks efter 7 – 10 dagar. Genom att använda Paranix Protection avbryts den utvecklingen och sätter punkt för lusangreppet innan du ens har märkt det. Produkter gör att lössen och äggen kvävs och torkar ut istället för att behöva använda gift för att bli av med dessa oinbjudna gäster. Vilket är en fördel både för oss människor och att man inte heller bidrar till att skapa resistens bland lössen. Genom att använda Protection varannan till var tredje dag när det går löss, kommer de löss som kläcks att torka ut innan de är fullvuxna och kan börja lägga nya ägg.

Man får inte glömma att alla kan drabbas av löss och att det inte har någon betydelse vad man tex har för hårtyp eller likande. Så var på er vakt och luskamma hellre en gång för mycket än en för lite och skulle denna oinbjudna gäst komma på besök även i erat hem då vet ni nu hur ni enkelt kan bli av med dom. Läs på Paranix förpackningar om vilken av deras produkter som kommer passa just er familj bäst och vinka sedan hejdå till lössen.

Stor kram ❤ F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.