Filippa Rådin

Glammigt liv i backspegeln

Hej hopp, nu ligger helgen bakom oss och när jag tittar tillbaka ser jag värsta glam-helgen. Är det så här vårt liv skulle se ut om vi bodde i Stockholm?! Antagligen. Här kommer ett monsterinlägg om nästan allt som hänt under helgen!

Som ni vet åkte jag före familjen till Stockholm redan i onsdags för att styla Therése ( vilket ni kan läsa om här). Anja väntade  i sin tur in att barnen skulle sluta skolor och förskolor och kom ner på torsdag em medan jag fick en HEL dag för mig själv ute på stan. Värsta lyxen!

Mamma var också nere i Stockholm så när Anja ramlat in med barnen i lägenheten kunde jag och Anja få möjligheten att gå på invigningen av nya Bank hotel. Men alltså, vilket fint ställe! Även fast vi kom hem relativt tidigt så hade vi en sjukt trevlig kväll.

Fredag var en busy dag
Från kl 07.00 till kväll. Fullt jobbös på dagen!! Vi har ett projekt som vi maxar vårt liv kring just nu som jag tyvärr inte kan berätta om ännu, men jag längtar tills jag får dela med mig!! Efter jobb så gick vi sedan iväg till Thule för lansering av deras nya cityvagn. Som är såååå fin och lättkörd. Stolt som tuppen körde vi ut från butiken med det nya vrålåket. Som första familjen i Sverige var vi utvalda att ta med oss vagnen hem innan den släps på Svenska marknaden. Maxi älskar vagnen och vägrade kliva ur den när vi kom hem utan ville bestämt sova i den samma natt…

Lördag upp med tuppen
I samma tempo som på fredagen jobbade vi hårt med vårt hemliga projekt för att senare direkt kasta oss in i en taxi och hamna på ett fantastiskt 50 års kalas för vår fina vän Victoria Skoglund. Pinkparty, bara med starka, inspirerande och grymma brudar( och 2 härligt underbar män Niklas och Johan)  Snacka om party. Temat var pink men allt handlade om röka och kröka ( för er som inte gillar ciggen så var det en metafor över att vara lite badass och inte så tillrättalagd )

Egentligen var tanken att jag skulle stanna nere i Stockholm hela den här veckan och gå på NK-Galan, modevisningar och fashion week, vilket är mitt jobb, men redan i fredagskväll kände jag att det fick vara nog.
Efter en hektisk jobb augusti och där Elvis dessutom börjat 6 års och Maximilian får känna på omställning att vara utan sin bror på förskolan kan inte jag dessutom vara hemifrån en hel vecka för att glida runt och kolla på modevisningar. Nej efter att jag sovit på saken berättade jag för Anja att jag tänkte följa med dom hem på söndag.

Jag kan sakna enkelheten med att bo i Stockholm när man har jobb och event man ska gå på, slippa vara borta från barnen ett helt dygn och inte kunna vakna upp hemma bara för att man ska gå på en gala, osv men efter den här helgen är jag innerligt glad över att kunna åka ifrån allt, Känna efter och våga säga stopp och nej tack när det varit mer än nog jag vill inte vill missa tid med barnen.

Jag kan få sån panik över att tiden med barnen rusar iväg. Helt plötsligt har vi utan att vara medvetna om det rusat med tiden i alla åtaganden och jobb. Jag vill inte stå där en dag helt tom och sorgsen över att jag inte hunnit med medan dom packar sina flyttkartonger på väg ut i livet, jag vill packa tillsammans med glädje och nyfikenhet över vad dom har framför sig!

KramF

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Skön mix att få njuta av Stockholm med allt & sen åka hem till det lite lugnare livet med barnen 💕
  Undrar var den fina grön/vita kjolen är ifrån?
  Ha en fin vecka ☀️

 2. Sofia

  Bra att du tar dig tid att känna efter och säger stopp när det inte känns bra. Tiden när barnen är små är en kort del av deras och våra liv, Du gör helt rätt som utnyttjar den flexibilitet du har för att tillbringa mer tid med dem. Precis som du säger, det kommer en dag när de har fullt upp och man är glad över de stunder som de väljer att umgås med sina gamla päron haha.

 3. Sandra

  Wow vilken glammig helg ni fick i Stockholm, trevligt 🎉😊 Ja tiden rusar iväg och har man barn så förstår jag att man vill vara med dom som mycket man kan. Man vill ju inte missa nåt i deras liv kan jag tro. Vilka fina föräldrar era barn har 💕💕
  Stor kram Sandra 💕

 4. Inga

  Nu har jag läst din blogg i 1,5 år, så det är dags att skriva en kommentar. Jag gillar dina värderingar och humor. Anledningen till att jag började, var att jag fick reda på att du och din familj bor i Umeå. Vår dotter läser där, då blir det en extra länk. Det känns långt när barnen bor 90 mil bort.