Filippa Rådin

Hämtade galakläderna idag

Vilken dag! Jag och Anja hade en telefonintervju på förmiddagen med ett gäng roliga frågor som kommer att publiceras senare i höst. I den intervjun fick jag veta mycket om vad Anja tycker och tänker om mig och jag fick mig många goda skratt. När vi var klara med det joggade vi ner till stan för att möta upp Unicef som var här uppe i olika ärenden och för att spåna med Anja och mig om framtiden. Att träffa Ingeborg är alltid lika underbart och idag fick vi även bekanta oss lite mer med Daniella. Kul och så viktigt! Ni vet ju sedan tidigare att ett engagemang i viktiga frågor ligger oss. varmt om hjärtat och vi träffades för att se hur vi kan hjälpa till mer och  framför allt på ett bättre sätt.

Från Ingeborg och Daniella joggade vi hem i snabb tackat för att hämta pojkarna och möta upp Emmi som ville landa en stund hemma hos oss innan hon skulle hem till pappa.
Alla var dödens hungriga så det var bara att snabbt dra ihop någon enkel mat, typ quesadillas och föda barnaskaran som satt och gapade vid matbordet. Mätta och belåtna drog dom ut för att spela fotboll i kvällssolen.

Mitt i allt ringer Eva, klänningarna var färdiga för avhämtning inför Kristallen… OK, in med barnen i bilen och när vi precis är på väg ut från gården kommer Maximilian på att han vill stanna hemma och leka med sin bästis Angelina och Elvis kom på att han inte heller ville hänga med utan stanna hos Ruben… UT med barnen och så iväg. Alltså Klänningarna är såååå fina! Jag är mer än nöjd den här gången. Idag får ni se en sneak peak , jag ska ta bättre bilder sedan så att ni får se det färdiga resultatet på riktigt.

Men nu måste jag packa och städa. Emmi ska på läger och Anja och jag åker till Stockholm på jobb imorgon. Ja ja som sagt det var väldigt skönt att jag tog beslutet att inte vara kvar i Stockholm den här veckan utan att få dom här guld dagarna hemma och vara med familjen.

Puss på er  F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Matsdotter Andersson

    Men åh! Inte alla som kan bära upp leopard minsann!!!! Klänningen, den gröna från dagens filmer. Jag känner att jag villhöver den hihi