Filippa Rådin

På det igen

Packat väskan, lämnat det viktigaste man har på skola och förskola, druckit kaffe med Micke och så iväg. Nu står vi i kön till säkerhetskontrollen och är på väg till Stockholm. Idag är det maxat med möten och imorgon ska vi på kristallen-galan. Och lyxigt nog har vi satsat fullt ut på att testa att bo på hotell. Det händer inte ofta för egentligen älskar vi mest att bo hemma i vår lägenhet. Men den här gången tänkte vi att vi skulle göra annorlunda och röra om lite i livets trygga mönster. Spännande och oväntat 😊

Hoppas ni har får en bra dag!! ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Jag funderar på hur ni tänker kring alla flygresor ni gör……pratas ju så mycket hur förskräckligt det är med alla utsläpp flygen står för…..

  1. filipparadin

   Det är något som jag tänker på varje gång jag ska resa. Det är en stor och komplex fråga som egentligen är ett långt svar. Här kommer den korta versionen. Vi bor i Umeå och har ett jobb som kräver resor. Vi försöker så gott det går flyga med flygBra som har flygningar som tar längre tid och ger mindre utsläpp. Annars kör vi hybridbil och varje resa är planerad in i minsta detalj för att schemalägga så många möten på samma dag för att minimera resorna. Kram F

 2. Marie

  Jag funderar på hur ni tänker kring alla flygresor ni gör……pratas ju så mycket hyr förskräckligt det är med alla utsläpp flygen står för…..