Filippa Rådin

Livets kontrast

Nästan direkt när vi kom hem i lördags satte vi oss i bilen och åkte ut till landet. Kontrasternas dygn! Från gala till hönor och skit under naglarna. Älskar det! Det är precis så jag vill leva mitt liv, i glammig galaklänning med lite skit under naglarna. Det säger allt, nu känner ni mig! Punkt😊😘

Min bonussyster är här för jobb och då gäller det att passa på att ses så mycket som möjligt plus att alla vill få sin dela av kakan när det gäller henne då hon är uppe. Vi åkte förbi bondens marknad för att köpa med oss gott nybakt fika innan vi drog ut. Maxi och Elvis var helt slut efter veckan och båda deckade i bilen men när dom vaknade och såg var vi var blev det liv i luckan. Om man säger som så, så var hönor och får välmatade, mätta och belåtna när vi åkte hem ha ha ha.

Ha en underbar dag kram F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.