Har så ont att jag knappt kan gå – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Har så ont att jag knappt kan gå

Ha ha ha nu är Pärson Rådin igång igen. Vi har ett uppdämt behov av att röra på oss. Igår var vårt ledord maxa och innan vi visste ordet av så hade vi både tagit oss an en långpromenad och Pilatesreformer och det efter tisdagens tuffa styrkepass. Tanken med dagen och långpromenaden var att få bukt på träningsvärken som började kännas rejält efter styrkepasset..

Anja ser som vanligt möjligheter till träning i vardagen. Bilen skulle in på rekond och efter det skulle Anja rekonda sin sargade kropp hos FysioSara. Så vi drog på oss träningskläderna, körde iväg bilen och tog oss en långpromenad till Sara, När Anja var klar fanns det passande nog ett lunchpass med pilates. Alla som provat på det tidigare vet nog att det är galet roligt men för mig var det en ren aha-upplevelse. Vilken fantastisk träningsform! Måste se till att prioritera tiden så att jag kan boka upp fler pass. Och för alla andra som har möjlighet och bor i Umeå går det nu att testa gratis om man mailar till Sara, all info finns på fysisos.se

Dagen fortsatte med promenad och på cykel, bilen fick helt enkelt stå. Skön dag men resultatet idag är att jag knappt kan sätta mig på toa ha ha ha. Känner mig som minst nittio år. Hoppas på bättring imorgon men antagligen kommer jag typ inte komma upp ur sängen. Håll tummarna med mig 😊.

Kram på er ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.