Alla känslor – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Alla känslor

Dagen efter är mest bara förvirrande och tung. Nyheterna har stått på seadan vi vaknade och vi har följt det mesta som går att följa om gårdagen. Jag har mest bara hört politiker som prata sig lyriska som ser sig själva som vinnare och det gör mig illa till mods. Jag måste säga att jag många gånger varit besviken på Löfven för att han varit frånvarande och inte varit den ledare man förväntar sig av en statsminister. Men idag kan jag beundrar honom som ledare, hans mod och ärlighet. Det känns som att han är den enda som inser allvaret och talar utifrån hur verkligheten ser ut efter ett valresultat som är allt annat än vinst.

Men mitt i allt finns det också så mycket fint och saker som jag från och med ikväll väljer att lägga fokus på. Vi är många som stod i långa köer och gjorde vårt val med omsorg i går och det bästa av allt mitt älskade Umeå la minst röster på SD!

Efter att vi hämtat kidsen kände vi att vi måste få luft så vi tog och stoppade pojkarna i vår lådcykel och cyklade iväg på “tur”. Det är verkligen en frihet med cykellådan, med den tar vi oss ut så lätt, inget gnäll för att vi cyklar långt utan mest bara glada miner över att kunna utforska lekpark efter lekpark. och Anja och jag kunde dessutom passa på att lekträna med pojkarna. Efter det kan man med gott samvete komma hem och varva ner inför kvällen.

Ta hand om varandra, ni är gud värda! ❤F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Det finns så många bra lekparker numer i Umeå men den här ligger precis vid okQ8 på Haga och har närheten till ytterligare en lekplats ett stenkast ifrån så dit tycker pojkarna att det är kul att åka. 😊 F

   1. Margaretha

    Jo jag får ochså åka på lekparksturne efter föris eller på helgen och ta med fika,gäller att passa på innan snön kommer!(vi bor på Sandahöjd och här i krokarna är det ochså en hel del parker att dra runt på!

 1. Johanna

  Hej! Jag och min fru funderar på att lämna Stockholm för Umeå. Vi vill att våra barn ska växa upp nära naturen och i ett humanitärt samhällsklimat med ett större lugn än i Sthlm (att Umeå hade lägst antal röster på SD stärkte valet av stad!).
  Däremot vet vi ibte ett skvatt om Umeå (förutom sportrelaterade framgångar)! Har du något tips?
  Och TACK för en härlig blogg!