Att turas om – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Att turas om

Imorse turades vi om jag och Anja med att ta en långpromenad ute i skogen. En typisk bra start att fylla lungorna med frisk luft ute i skogen innan man ska sätta sig framför datorn. Och ett litet knep att råda bot på tröttheten säger Anja. Jag såklart skeptisk men älskar det när jag väl kommit ut. Träning behöver inte vara så komplicerat bara man hjälps åt att ta sig iväg. Anja som är mer morgonpigg än vad jag någonsin kommer att bli tog första passet och klev upp kl 6 medan jag väckte pojkarna och dukade fram frukosten på bordet innan jag tog mig iväg vid kl 7. Halva morgonförberedelsen var gjord och hon kunde lättare dra lasset själv med att lämna på förskola och skola. Egentid i morgonsol är det vackraste jag vet och jag är en mycket bättre fru när jag sedan kommer hem😊.

Vad är ditt bästa knep för att mota bort tröttheten?

Kram ❤ F

Mötte en gosig katt på min morgonpromis 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så bra att ni delade på morgonbestyren så båda kom ut på en härlig promenad.
  Det funkar ju alltid om man är trött. Lite frisk luft i lungorna gör gott. Annars är jag inte så trött av mig, mer än på kvällstid runt 21-22 tiden. Men då kan man ju få lägga sig och sova 😉
  Men kan beror på att jag ett annat liv en dig. Har mer tid att ta igen mig om det behövs.
  Sen har jag gått igenom utmattningsdepression/djup depression (inget jag önskar någon) så vet vilka signaler jag ska lyssna på (visst missar jag ibland) 🙈Men sånt man lär sig av 😊

  Må så gott
  Och tack för du delar med dig.
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💞