Bebis-fabriken – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Bebis-fabriken

Alltså, jag är sååå stolt så jag spricker över min bonussyster! Hon och hennes kompis Li Söderberg har kommit ut med en ny bok för dig som tycker att det kan vara svårt att prata om blommor och bin eller för dig som gillar fina böcker som öppnar samtal med dina barn. I Bebisfabriken får man med leklust och humor möta ett femtontal djur, veta vad som händer då dom är dräktiga och hur dom tar hand om sina nyfödda. Det är absolut den finaste barnboken som finns ute på marknaden just nu och jag älskar verkligen varje illustration.

Är lycklig in i hjärtat över att den redan fått massor av fin kritik och jag vill såklart som stolt syster tipsa er om det här guldkornet. Katy är den kanske bästa grafiska formgivaren jag vet! Ni har med största sannolikhet redan stött på hennes verk utan att ni vet om det när ni letat efter en inspirerande kokbok eller till och med har någon av alla hennes formgivna böcker hemma. Det är Katy som i dom flesta fall ligger bakom utseendet på många aktuella böcker. Tex alla Säker Stil böcker av Emilia de Poret och Ebba von Sydow

Bebis-fabriken är enligt mig den perfekta ge-bort present.
Här hittar ni direktlänk till boken

Ta hand om er KRAM F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Kul titel på boken.
  Vår dotter läser till sjuksköterska, sen även rill Barnmorska om ngt. år men hon har sommarjobbat på KK i Malmö i sommar.
  Varje em./kväll hon kommer hem brukar jag fråga hur det varit i bebisfabriken idag? Har allt gått bra? 😉

  Hoppas det går bra för syster & kollega.

  Kram Maria