Filippa Rådin

Ny tvättstuga

Just nu kryper det i kroppen på mig det är som att jag inte haft något ”göra om” projekt här hemma på länge. och jag bara ser hur ofunktionell vår tvättstuga är. Vi MÅSTE göra om den!!! VI har på tok för mycket kläder i omlopp. Att bara leva på en tvättmaskin går inte längre. Sen vill jag göra om Emmis rum och färdigställa pojkarnas…. kanske att det bästa vore att färdigställa där jag börjat, eller!!? Anja blir TOKIG på mig när jag börjar fundera på nytt innan vi är helt klara. Jag förstår henne fullt ut, faktiskt, för jag blir lika tokig på mig själv dom här gångerna. Men tvättstugan är ett måste och nu behöver jag er hjälp med att hitta inspiration. Har ni något bra tips skriv det nere i kommentarerna.

Men vet ni förra veckan skrev jag ju om att jag testade Pilates ( som ni kan läsa mer om Här) och att jag skulle försöka prioritera att köra fler gånger med det… Idag händer det😊, Anja och jag ska snart iväg på lunchpass igen och det känns så roligt!

Ta hand om er kram 💕 F

Så här såg det ut när jag fixade Emmis rum

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Har precis gjort om vår tvättstuga, men ett tips är mycket förvaring för handdukar, sängkläder mm så har man allt på ett ställe och man behöver inte flytta det till ett annat rum. Även mycket bänkyta för att vika tvätt mm.

  2. Margaretha

    Jag skulle tipsa om att kolla på Charlotte Perrellis tvättstuga, den är nygjord med 2 maskiner av varje och dom är ju ochså många i familjen!
    Kram!