Anja åker med ex.ets återvinning och jag drar på mamma lyx – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Anja åker med ex.ets återvinning och jag drar på mamma lyx

Fredag. Vad har ni för planer för fredag och helg? Jag har precis lämnats av frun på Umeå flygplats. Och medan jag åker till Stockholm över dagen för en trevlig jobbresa passar Anja på att åka med mitt ex fullastade släp till återvinning ha ha ha. Är inte det humor på hög nivå?! 

Jag ska ner på Kick- off med mina Loppisar, alltid lika kul att ses live istället för att sitta bakom en skärm och läsa deras bloggar. Idag ska vi mötas upp på Quality Hotel Friends för att fika äta, föreläsa, träffas och prata. Många kommer att sova över men jag bestämde mig för att åka hem med sista flyget så att jag kan vakna upp med mina hjärtan hemma. Svårt att byta ut en lördagsmorgon med familjen när man har möjligheten att kunna ta sig hem. Jag hinner ändå med allt som ska hinnas med så jag känner mig helt lugn med mitt beslut. 

Tar dessutom tillfället att åka ner lite tidigare idag för att hinna en snabbis på mall of Scandinavian och kolla in lite affärer.  Mamma lyx delux! Eller vad säger ni?

Ta hand om er och stor kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Jag skulle tycka det vore härligt om du skulle vilja berätta mer om hur du och ditt ex lyckats få till en fungerande relation och hur den faktiskt ser ut idag. Många gånger känns det som att det inte funkar alls, men i ditt fall verkar det funka exemplariskt- så som en hoppas alla avslutade relationer skulle funka, särskilt när det är barn inblandade!

  Jag hoppas du får en fantastisk jobbdag i Sthlm!

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack för kommentar och uppslag! Ja det är super viktigt med ta en extra funderare på hur man vill leva sitt liv. Speciellt när man bestämmer sig för att separera. Ska fundera på hur jag skulle kunna skriva det utan att lämna ut min ex man för mycket. 😊. Hoppas du får en fin helg. Kram F

 2. Sandra

  Låter härligt och lyxigt, helt rätt att du åker ner lite tidigare och kolla in affärer.
  Hoppas du får en trevlig dag och resten av helgen blir mysig med din familj. Själv sitter jag och väntar på min kompis 6 åriga dotter som ska vara hos mig några timmar 😊Det bli kul och mysigt.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

  1. filipparadin
   filipparadin

   Åååå mys, den bästa starten på helgen med besök av den bästa🙌🏼. Hoppas fortsättningen blir som du önskar 💕