5 saker från gårdagens shopping – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

5 saker från gårdagens shopping

Som ni vet så fick jag mig lite shopping-tid igår. Är så besviken på mig själv, för det var bara 5 saker som fick följa med hem. Det fanns verkligen inget som helst drive i min shopping nerv och egentligen hade jag nog helst bara velat sitta av tiden på ett kafé. Ibland blir jag sådär sjukt kritiskt till allt jag ser och vill typ inte ha något. Allt jag ser är bara ”nästan fint” och ”nästan fint” köper jag aldrig längre. Om jag ska köpa något så ska det kännas bra i magen för att det ska vara värt det, annars får det vara. 

Jag vet av egen erfarenhet att ”nästan sakerna” oftast bara blir liggandes i garderoben orörda. Hade ändå några ganska mysiga timmar för mig själv på Mall of Scandinavia. Jag älskar att strosa runt och titta på folk, innan jag fick barn och hade mer tid kunde jag lätt spendera flera timmar på kafe bara läsa tidningar, fika och inspireras på det som rörde sig runt mig. Vad inspirerar dig? 

Hopas ni får en fin lördag!

Kram F

Älskade väskan från första stund. 

Alltid på jakt efter dom viktiga accessoarerna, nya glittriga sockar till en ny outfit till Anja, håller på att sy en ny magisktfin kjol till henne :).

Gjorde väskan komplett med ett pärlaxlebnad ,

k

En ny blommig skjorta, kan inte få nog av alla vackra blommönster just nu!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Jag älskar väskan det kommer säkert fler allternativ väskor i samma stil framöver som kanske är billigare. Hoppas 😊 kram F

 1. Johanna Kviberg

  Filippa! Du är alltid så fin, min stilikon!
  Jag tänkte höra var väskan och blusen kommer ifrån?
  Ha en fin helg!
  Kram🌸
  Johanna

 2. Johanna Kviberg

  Filippa! Du är alltid så fin, min stilikon!
  Jag tänkte höra var väskan och blusen kommer ifrån?
  Ha en fin helg!
  Kram🌸

  1. filipparadin
   filipparadin

   Tack!! så kul och stort att vara stil icon 😊😊😊. väskan är från Other storie och blusen från Massimo Dutti kram F