Filippa Rådin

SCONES-RECEPT OCH SPONTANLEK

Älskar oplanerade lördagar! Igår gick vi och drog vi hemma i pyjamas typ hela dagen. När hände det sist hos Pärson-Rådin?
Allt började med att Anja tände brasa och efter det infann sig lugnet. Jag blev till och med så pepp på mysdag att jag hör och häpna körde igång ett sconesbak inspirerad av Gabriella Joss recept. Efter att jag lagt upp det på min insta story blev jag överöst med frågor om recept. 

Så på er begäran, här kommer det. Klicka här så kommer ni till Gabriellas blogg och hennes recept. Hela familjen Pärsons nyfunna snabbröd favorit. 

Dagen fortsatte med att Maxi och jag tog en långpromenad i solen, alltså vilken underbar höst vi haft. Det är bara att njuta till max nu och ladda så mycket det går inför den stundande mörka hösten.

Efter middagen gick vi ut hela familjen och åkte skejtboard innan vi våldgästade våra grannar och Elvis bästis. En av dom bättre dagarna på länge!  

Hur har er helg sett ut? 

KRAM ❤F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Heléne

    Internationell matmarknad med underbara smaker, besök hos älskade brorsan och ut i svampskogen med äldsta dottern för att avsluta helgen med långkok av högrevsgryta med de nyplockade Kantarellerna ❣️🍀☀️