Träffa Loppisar – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Träffa Loppisar

Alltså brudarna på Loppi är oslagbara. Tänk er att träffa en gäng brudar alla med galet driv och en lika ”poppande” hjärna som en själv. Hur kul är inte det? Jag blir alltid lika pepp efter varje möte. Att få tid till att sitta ner, utbyta erfarenheter och ideer. 

Alla tekniska små detaljer tex som har med bloggen att göra som man ensam sliter sitt hår med och många gånger känner sig som den mest osmartaste i världen. Så kommer man till en grupp likasinnade och inser att man inte är ensam längre och att det till och med finns andra som gärna vill hjälpa dig. Det ger mig energi. Tiden gick för fort igår och helt plötsligt skulle jag åka ut till Arlanda för att mötas av ett försenat flyg… med andra ord jag hade kunnat stanna kvar en stund till. Skulle vara sjukt kul om du ville dela med dig av vilka andra bloggar du läser förutom min? Jag har själv så lite tid att sitta och surfa runt för att hitta bra och inspirerande läsning så jag tänkte att ni kan säkert hjälpa mig med det 😊. 

Puss ❤ F

I fredags hade vi som sagt kick-off

Kreativiteten flödade som sagt 

Efter föreläsningar och framtidsprat var det dags för ännu mer prat och mat 😊

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.