Filippa Rådin

Ge mig kraft

Trodde jag var så nära, tyckte mig se ljuset i tunneln, men så kom det klassiska bakslaget.
Tänk om man kunde köpa ett kraftpaket delux! En liten snabb quickfix, Bara så där.
Nä den jag ser i spegeln idag är en trött mamma med mörka ringar under ögonen, noppiga strumpor, med alldeles för lång ”To do” lista i huvudet med för höga mål satta och som precis ska klämma in ett träningspass och ett besök hos min sjukgymnast.

Hon som står där är ingen mindre än jag själv! Idag är jag så himla irriterad på ”To do” listan som aldrig verkar minska. Vad har man en lista till som aldrig tar slut?!!!
Och vad gör man en dag som denna?! Prioriterar om!
Istället för att stressa till gymmet efter sjukgymnasten drog jag på mig skorna, proppade in lurarna i öronen och tog en långpromenad till dit och hem, skrattandes till Säker stils podd. Jag älskar Ebba och Emilia och Säker stil, det är en riktig feelgood podd och har ni inte lyssnat på dom tidigare gör det när ni har tid.
Hos min fysio utnyttjade jag gymmet också för några övningar, vilket blev mindre än vad jag hade tänkt från början. men väldigt bra ändå.

Hem och laga lunch till Anja och mig och sedan det viktigaste, kaffekoppen med Anja när det känns som att allt trycker på och utrymmet minskar. Hon är bäst! Hon är den känner mig utan och innan och kan konsten att lösa upp knutarna. Tiden är den samma, utrymmet är lika litet för allt som ska hinnas med men trycket har minskat och det känns lättare att fortsätta framåt.
Det slår mig hur lätt det är att snurra in sig själv i ekorrhjulet och hur viktigt det är att ha en ventil. Min ventil är min fru, och jag är så tacksam över att ha henne vid min sida. Hur gör du när utrymmet blir för litet?

NU ska jag ut fortsätta dagen, skura och impregnera trall. Puss på er! ❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Jag tränar mig själv på att inte trycka in allt på samma lista. På något sätt blir det alltid bra hur det än blir. Men utan en fruventil hade jag inte klarat mig länge! En paus tillsammans så vi andas i takt igen sen orkar jag ett tag till! Hoppas trallen blev fin!😍