Filippa Rådin

coolaste ungen jag vet

Igår var det dags. Emmi har valt bort det ända sedan 1.an då alla andra började ta hål i öronen. Mycket för att hon varit rädd för att det ska göra ont.
I höstas började hon 6:an och för några dagar sedan kom telefonsamtalet där hon frågar mig om jag tycker att det är ok. Mitt svar var det omvända Hur känns det i magen? Om du vill ta hål i öronen så finns jag där för dig.

Hon var verkligen redo, peppad till tänderna och då tycker även jag att det är ok. Mitt lillhjärta som jag älskar mer än något annat, hennes fantastiska sätt att ta sig an sina rädslor imponerar alltid. Hon har väntat i flera år, är ensam i klassen om att inte ha örhängen. Men hon skulle aldrig stressa fram något utan bara för att vara en i ”gänget” . Det är många gånger jag tänker att: Måtte inte bubblan spricka! vilket den kommer att göra förr eller senare, det är jag väl medveten om, men jag hoppas för min gud att hon alltid får ha kvar sin ryggrad och sitt fantastiska sätt att ta sig an livet.

Kram ❤️F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Herregud NEJ NEJ NEJ alltså ursäkta men nee ni borde ha gått till en utbildad piercare istället
  Risken med att använda pistol är blodsjukdomar då den inte går att rengöra korrekt brosket slits sönder o man kan få mycket fula örsnibbar dessutom är risken stor för en infektion
  Dom jäkla pistolerna borde förbjudas på studs

  Hade ni istället gått till en utbildad piercare så hade den använt en steriliserad kanyl och gjort ett hål mycket skonsammare gör mindre ont o blir mycket snyggare ingen risk för blodsjukdomar o liten risk för infektioner

  Jag har själv vart korkad nog att i tonåren ta hål med pistol i näsan jag fick en kraftig infektion rätt fort efter o hålet kunde inte användas o nu dras jag med en stor broskklump som blockerar ena näsborren helt och jag har svårt att andas genom näsan detta har jag gått med i snart 20 år nu
  När min son ville ta hål i öronen då blev det en utbildad piercare som gjorde ett kanonjobb enkelt o smärtfritt

  1. T

   Jag tog hål i öronen med pistol och inte en enda gång har jag haft problem med inflammationer etc. Även flera jag känner har tagit hål med pistol ock ytterst få har haft problem med öronen. Jag tror inte att din piercing hade att göra med utrustningen, utan bara att näspiercingar är otroligt svåra att hålla rena och skydds från inflammationer. Jag har haft kompisar som trotts dom gått till en professionell piercare som använt kanyl ändå behövt ta ut piercingen ur näsan pga inflammationer.

  2. To

   Jag tog hål i öronen med pistol och inte en enda gång har jag haft problem med inflammationer etc. Även flera jag känner har tagit hål med pistol ock ytterst få har haft problem med öronen. Jag tror inte att din piercing hade att göra med utrustningen, utan bara att näspiercingar är otroligt svåra att hålla rena och skydds från inflammationer. Jag har haft kompisar som trotts dom gått till en professionell piercare som använt kanyl ändå behövt ta ut piercingen ur näsan pga inflammationer.

 2. Eva Karlsson

  Vilken klok tjej som vågar göra saker i sin egna takt och inte falla för grupptrycket. Smart att låta de hela få mogna fram och vara säker i sin sak.
  Snyggt blev de på en mycket snygg tjej. Grattis Emmi 😍

 3. Sandra

  Stark och modig tjej ni har som gör det när hon känner sig redo.
  Så fint det blev. Stolt tjej nu kan jag tro 😍

  Ha en fin kväll
  Kram Sandra 💕