Filippa Rådin

Vakande upp som en nyponros

Solen skiner , det blåser som s-tan och jag har fått mig en härlig genomblåst långpromenad innan jag stiger in hos Linda. Framför mig har jag en och en halv timme total avslappning. Det slår aldrig fel, jag somnar alltid och vaknar av att höra mig själv snarka. Ha ha ha man ska känna sig bra avslappnad innan man känner sig så pass bekväm med att snarka högt hos en person du egentligen inte känner. Nog för att jag gått hos Linda på Hud i harmoni i år men jag känner henne ändå inte privat. Somnar du hos hudterapeuten eller är det bara jag som är knäpp?

Hur som helst gick in som rugguggla och vaknade som en nyponros! Nu börjar vi helgen tycker jag😊!
Vad har du för planer? Vi har middag med vänner ikväll, långfrukost imorgon men sedan ligger det ganska öppet för att följa med på det som barnen vill.

Hoppas ni får en mysig helg!
Kram❤️F

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Hoppas ni får en mysig helg med.
    Jag har inga direkta planer. Kanske en sväng på stan imon fm annars tar jag det som det kommer. 😊

    Kram fina du 🌸💕