Filippa Rådin

Hitta Anjas stil

Det har kommit mycket frågor kring Anjas kläder som hon hade här om dagen och jag kan bara hålla med. Hon är skitsnygg i nästan allt😊. Och den här dagen var hon smashing.
Dessvärre hade hon på sig kläder som har blivit våra favoriter här hemma, kläder som fått hänga med oss ett tag och som inte finns kvar att köpa ute i butik. Men jag har googlat runt lite och man kan fortfarande hitta vår jacka på rea i annan färg.

Men hur gör man om gillar det man ser och det inte går att uppbringa exakt samma plagg i butik? Se Anjas outfit som inspiration i stället. Så gör jag ofta med kläder jag hittar i tidningar, är för dyra eller som jag bara har svårt att få tag på.  Jag letar känslan, fast i nya plagg, nya konstellationer som blir till min personliga stil.

  

Här har jag satt ihop ett kollage till er med länkar till ”hittar stilen”, Det bästa är att jackan i kollaget också är på rea.

 

Jackan hittar ni HÄR
Skorna hittar ni HÄR
Väska hittar ni HÄR
Byxan som Anja har på sig hittar ni HÄR

Vår jacka fast i annan färg hittar du om du klickar HÄR 

Lycka till med att hitta känslan och gillar ni den här typen av inlägg klicka på hjärtat här nere så ser jag vad ni tycker 😊😘

Kram ❤️Filippa

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.