Filippa Rådin

Rykande färsk sneak peek

Sitter jag på Arlanda med ömmande fötter och tycker synd om mig själv, fast det egentligen inte är ett dugg synd om mig. Flygförseningar är inte ett världsproblem! Det är jag fullt medveten om. Det är bara min raslösa själ som inte har tålamodet att inte komma hem i tid till mina hjärtan. Men men det är bara att sitta lugnt kvar i båten, jag kommer hem och imorgon vaknar jag upp till små tassande fötter 😊.

Idag har det varit en ToR resa ner till Stockholm för att styra upp lite saker samt gå på modevisning med ljuvliga Stylein på Bank hotell och träffa lite vänner. Det vi såg var vårens kollektion. Jag säger bara håll utkik när det kommer till butikerna för det är galet fint! Här nedan får ni en rykande färsk sneak peek på vad som komma skall.

Stor kram på er! ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jättefina kläder, verkligen, men det som slår mig är hur tunna modellerna är! Det är synd att de tycker att de behöver ha så trådsmala flickor för att visa fram deras kläder. Ger helt fel signaler. Kolla in Mia Skäringers program på Svt.

    1. filipparadin

      Hej, Mia är en god vän till mig och hennes program är något av det bästa! Min dröm är att serien skulle ingå i skolans läroplan. 💕Kram F