Filippa Rådin

Hon gör mig rörd till tårar

Har jag någonsin sagt att jag älskar min fru?! Vissa dagar kommer jag på mig själv med att jag har en sjukt jävla bra dag. Hela jag är fylld med kärlek till den underbara människan jag lever med. Jag vill göra allt, tillbringa varje sekund och samtidigt ge oss utrymme till att odla självständigheten. Det går inte riktigt ihop, jag vet. Man måste göra avkall på varje sekund om man ska ge varandra egentid. Men känslan är där, att hon ger mig så mycket utbyte att jag inte vill vara utan henne en sekund.

Igår när jag kom hem från Stockholm några timmar senare än henne stod ett paket, en kopp te och tända ljus och väntade på mig. Hon hade köpt hörlurarna som jag önskar mig men som jag just nu är lite för snål för att unna mig själv. Jag vet att hon också vill ha likadana men hon köpte dom till mig för att jag ska kunna ”poppa” när jag tränar. Omtanken, givmildheten och den osjälviska kärleken till mig från henne är alltid så närvarande i varje detalj. När jag skriver om det blir jag faktiskt rörd till tårar. Det är helt sjukt, 11 år har gått och jag är fortfarande förbannat kär i den där kvinnan som fick mina knän att vika sig och helt ändra riktning i livet.

Imorse åkte jag ner på frukostföreläsning på Umeå fashion week och när jag kom hem drog Anja och jag på oss träningskläderna för att ta en långpromenad. Tanken var att vi skulle lyssna i lurar men ändå gå tillsammans, det dröjde inte länge innan vi stängde av, vi är värdelösa på att gå bredvid varandra utan att prata. ha ha ha vi har för mycket som rör sig i huvudet på oss, jag har för mycket som jag vill dela med mig av, tankar, idéer, så mina nya hörlurar tror jag att jag får testa själv nästa gång.

Idag är det fredag, en fantastisk dag. Hur uppskattar du din partner?
Jag ger Anja ”blicken” , tittar henne in i ögonen och menar det när jag säger: JAG ÄLSKAR DIG, jag älskar allt med dig, även dina sämre sidor och jag blir extra lycklig över ditt sätt att alltid se mig även dom dagar jag känner mig liten!

Glöm inte bort all kärlek du har runt omkring dig,i vänner, kollegor, partners, barn och även dom som du inte känner, någon som ger dig en vänlig handling. Se dom och glöm inte att bekräfta dom ❤️

Puss F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanne Müllner

  Was ist das Leben ohne die Liebe, ich möchte nicht ohne sie sein ,ich möchte nicht ohne meine Frau sein ….obwohl es oft nicht leicht ist.

 2. Evelina

  Vilket fint inlägg!! Genast började jag sakna min sambo (som är iväg på en resa) lite extra mycket. Men som tur är har jag mina sessor hemma hos mig iallafall. Må gott!!

  1. filipparadin

   😊 Vad fint att du saknar din sambo det är den bästa känslan som finns då vet man att man har känslorna på rätta stället 😊😊😊. Stor kram F

 3. Eva Karlsson

  Åhhh- jag tycker ni är så gulliga och fina med varandra 😍. Så omtänksamma och goda . Du skriver så fint om Anja och de lyser kärlek om er- ha nu en fortsatt trevlig helg – kramar och kärlek till er från ”lilla” mig i Nässjö 😍😍😍

 4. Malin

  Eran kärlek till varandra är så tydlig och så vacker! Ni strålar tillsammans och det är så fantastiskt att se er ihop, jag blir verkligen glad inifrån hjärtat på riktigt varenda gång!
  För mig är ni förebilder och jag pratar ofta om er med andra, om hur ni lyckas få till allt så bra med alltihop och hur mycket tid och kärlek ni ger till barnen!
  Det är underbart, ni är fantastiska! ♥️