Filippa Rådin

Äntligen klarade vi det!!

Hur kommer det sig att vi misslyckats alla andra år? Det har gått riktigt åt skogen flera höstar i rad i att vara i tid med att fixa på gården inför vintern. Imorse när jag vaknade v ar det – 2,5 grader!!!! Helt galet kallt. känns som om det är lite tidigt med kylan men någon sa det var varmare än vad det brukar. Jag vet inte men jag har lite den inställningen att vi hela tiden går mot varmare klimat eftersom vi skadar vår natur så mycket och att världen blir allt varmare och varmare. Speciellt efter den här sommaren. Men nu är det minusgrader och normalt så brukar det inte vara så att vi är i fas så att alla möbler och vattenkast fått den uppmärksamhet dom kräver vid den här tiden. Men i år kan jag lugnt och säkert sätta mig i soffan med en tekopp och göra upp en eld och njuta av att allt är fixat!

Och hur kommer de sig att vi varit i tid och klarat av att inse att det blir vinter även i år och att alla möbler och vattenkast behöver ställas in och stängas av. JO!! Tack vara att trallen behövde få sig en omgång med impregnering då den är ny och vi fått instruktioner ifrån de som gjort virket att vi skulle göra en behandling innan vintern. Och då var det lika bra att få allt gjort då alla möbler var tvungna att flyttas på.. Alltså sååå nöjd jag är idag!! Att slippa denna stress, för hösten är för mig ganska stressigt trycker jag med alla saker som behöver göras, städas innan vintern. Till historien kan jag berätta att varje år så har våran utedusch blivit en vattenfontän då den fryst sönder och vi glömt stänga av vattnet! SÅ gissa om jag går och njuter när jag ser alla andra stressa i helgen för att få in möbler och städar och grejar och jag ligger här och vilar en stund:)

Vilket egentligen för mig till nästa sak, Vad ska jag nu pryda trappen och altanen med? Varje år försöker jag göra lite fint på hösten. Idag blir det att åka och kolla vad som finns i butikerna. Så här såg det såg ut förra året hemma hos oss. Vad är dina favoriter hemma hos dig på hösten?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.