Svårt att samsas – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Svårt att samsas

Känner ni igen er, har era barn svårt att samsas?
Här hemma går det mesta i raketfart och igår fick vi ett infall att bjuda mormor x 2 på fika. Anjas mamma har varit här i helgen och min mamma har precis fått en kolonilott som vi skulle fira in. Pojkarna ville baka men kunde inte samsas om ett och samma recept… Elvis som älskar pepparkakor ville promt ha en mjuk pepparkaka och Maxi som helst skulle vilja vara en tiger vissa tider på dygnet ville självklart baka tigerkaka. Aktivitet på hög nivå där båda ville baka samtidigt tillsammans med mamma Aja, med lika mycket uppmärksamhet exakt samtidigt. Ha ha ha ibland är det såååå skönt att inte vara “utvald”. Mitt engagemang bestod i att cykla till affären och köpa kryddor.

Slutresultatet blev två super goda kakor, stolta mormödrar och ett glatt fika gäng. Tummen upp för en bra fikasöndag och ett grymt slutresultat 😊

Kram ❤️ F

    

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.