Filippa Rådin

Vakar upp med Åre som utsikt

Snabba puckar. Emmi är ledig i dag så vi tog ett snabb beslut om att dra till Åre igår och riva av ett jobb.
Anja som inte är sen på att häckla mig om att jag tar lång tid på mig att packa och alltid är sist ut till bilen. Gav mig en utmaning att packa mina och Emmis saker på 10 minuter. Med andra ord jag hade inte lyxen att få med mig torra kläder utan fick plocka blöta trosor och annat direkt från tvättmaskinen. Ha ha ha men jag hann! Kanske inte på pricken 10 minuter men typ, och då hade jag även packat alla necessärer och lite annat smått och gott😊.

Älskar att vi har ett jobb som gör det möjligt att vara med familjen

Så just nu är min utsikt den här. Åre och några dagar med familjen ligger framför mig. Vad gör ni i helgen?

        

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Inga

  Kommentarer till dina två senaste inlägg. Vi har en skogsfastighet en mil från närmsta stad. Inte så mycket nedskräpning, men lite burkar med mera hittar vi ibland. Vi hittar också trädgårdsavfall. det värsta är en skrotbil på grannfastigheten.
  Åre, för två år sedan, firade vi jämna bröllopsår och gick Jämtlandstriangeln i september. Första natten sov vi i Åre, häftigt när vi kom ut på morgonen och såg vyerna. Det var mörkt när vi kom på kvällen, vi hade inte varit så långt norr ut i Sverige Innan. Kram Inga

 2. Bella

  Vår lilla Beagle Inez ska ut o spåra lite i skogen. Sen blir det lek o mys hemma./Trevlig helg! Önskar Inez o hennes mattar❤🐾

 3. Heléne

  Imorrn kväll går flyget hem från Cypern efter en härlig vecka med mitt mums. Söndagen blir i skogen och på måndag börjar jag mitt nya jobb☀️🇨🇾🍀💖 Önskar er en underbar Åreresa🌸
  Kram Heléne