Filippa Rådin

Får man inte det man vill måste man hitta allternativ

Nu tackar vi Åre för den här gången. Vilka dagar vi fick! Ungarna har för en gång skulle faktiskt varit riktigt i harmoni och njutit av stunderna, Känns som att jag och Anja lär oss mer och mer för varje gång vi år i väg att några få saker räcker. Trots att vi jobbat under resan har vi haft väldigt mycket tid med barnen. Den här resan kan vi sammanfatta med ett ord: BAD. Ha ha ha Emmi har till och med fått bada så mycket att hon började klaga på torra händer och Elvis avbröt till och med sitt badande i dag och la sig i vilosängarna på spaet. Med andra ord vi är säkra på att barnen fått sin badkvot uppfylld.

Vi vaknade till en vacker morgon med en magisk soluppgång. Anja.peppade iväg mig på den jogging turen hon själv hade velat göra men just nu är hennes sargade kropp emot henne och att springa är definitivt en omöjlighet. Så jag fick turen att njuta av jordens vackraste morgon i bitig kyla uppe på fjället Ni vet när det är så där vackert och underbart att det är svårt att hitta ord. Tänk om Anja också hade kunnat få dela ögonblicket med mig!

När man inte kan göra det man vill får man hitta allternativ så innan vi satte oss i bilen tog vi familjen på promenad. Jag ska väl inte sticka under stolen med att det var en hel del gnäll innan vi kom oss ut och tålamodet prövades både hos vuxna som hos barn men som vanligt vänder allt när man väl är ute och vi fick kanske den bästa avslutningen vi hade kunnat drömma.

Nu vänder vi hemåt. Veckan som kommer är galen jobbmässigt men det innebär också att jag snart kommer kunna avslöja en stor stolt hemlighet som jag verkligen längtat efter att få berätta för er, något som vi burit på i ett års tid. men snart så, snart får jag berätta 😊!

Kram ❤️ F

  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.