Idag smäller det – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Idag smäller det

Idag mina vänner smäller det idag lanseras vårt samarbete med Ellos på riktigt.
Det har varit en fantastisk resa fram till i dag och känslan av stolhet är total i hela mig. Vi har gjort det de! Slutresultatet bliv så bra! Vi har gjort sååå fina kollektioner tillsammans med ett grymt designteam på Ellos och resan fram har varit ett fyrverkeri när det gäller kreativ energi boost för Anja och mig. TACK Ellos för att vi fått möjligheten att jobba tillsammans!

Igår hade vi en av dom roligaste dagarna på länge då vi åt frukost med pressen, hade glöggmys med  influensers och stylister och avslutade releasen med stor baluns och cocktailparty tillsammans med  kända människor och nära vänner. Visst är det något viss med julmusik och julpyntar hem? Jag gled runt hela dagen och kände mig mest kärleksfull hela dagen. Och känslan var att alla hade lika trevligt som Anja och mig. Det roligaste av allt var att alla verkligen att alla var så positiva till det vi var därför att visa upp. Våra kollektioner, den 24 oktober laseras vår fina festkollektion och våra underbara nattplagg den 28 november på ellos.se

Idag ligger både jag och Anja nerbäddade i sängen och har en välbehövd sovmorgon. Jag kommer framöver att bomba er med bilder och berättelser från hela det här året. Det har varit ett år med massor av möten och kollektionsskapande så det ska bli härligt att få dela med mig av alla behind the scens bilder så att ni kan få följa med lite hur arbetet har sett ut.

Kärlek F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna Kviberg

  Filippa!
  Först, stort grattis till den nya kollektionen,! Jag kommer vara beredd den 24:e😊

  Sedan ville jag bara säga tack för att du är du och delar med dig av ditt liv., Det är så inspirerande och roligt att följa dig.Efter en tuff arbetsdag är det guld värt att få läsa ett av dina inlägg.

  Ha en fin helg🍁

  Kram,
  Johanna