Det var så här allt började.. – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Det var så här allt började..

Idag är det lite av ett vakuum. Vi är tillbaka på hemmaplan vid vårt köksbordet i Umeå. Och det är knäpptyst, både jag och Anja tappad i stort sett rösten under onsdagens lanseringsdag, no shit att vi pratade oss hesa ha ha ha, men så värt det för det är en av dom där fantastiska dagarna som vi kommer bära med oss länge. Vi måste verkligen påminna oss ofta om hur mycket trevliga människor vi omger oss med, människor som ger oss så mycket kraft och energi. Så är det för oss men också för dig.

Samtidigt när vi sitter i vår tysthet börjar känslan av vemod krypa på, ni vet när man jobbat med något sjukt intensivt, jobbat nära med människor som fått betydelse och så är det bara slut. Dags att sjösätta projektet som nu tar en ny skepnad. Snart kommer du och alla andra kunna köpa det som är det vi skapat tillsammans med Ellos.
I onsdags var det fullrulle, fest och glamour, igår var man hög av allt vi fick uppleva på laseringsdagen och av alla mail om artiklar om oss som rasade in. Idag fortsätter i och för sig mail om artiklar men den sentimentala Filippa är i allra högsta grad här hon som börjar titta tillbaka på gamla bilder från första mötet, då när allt startade.

Jag har fått många frågor om när man kan köpa kläderna. Festkollektionen lanseras den 24 oktober och nattplaggen lanseras i sin tur den 28 novemberellos.se.

Massor av kärlek ❤️F

På väg i taxin till första mötet måste nog erkänna att vi var både nervösa och förväntansfulla då den här bilden togs.

Dom allra första stegen in på Ellos huvudkontor 

Efter prat och kaffe fick vi oss en rundtur och efter det var arbetet snabbt igång. Jag tänker att det lätt blir så när man sätter ihop en gäng likasinnade. Tror tex aldrig jag skrattat så mycket under en arbetsprocess som vi gjort under hela den här resan.
Vi började med att lära känna varandra och hitta känslan åt vilket håll vi skulle gå med den kommande kollektionen. Vi klämde och kände på tygprover och skisser skapades i rask takt.

Utan dom här två toppen brudarna hade resultatet aldrig blivit så bra som det blev, Karin till vänster har varit den som samordnat allt på ett fantastiskt sätt och Hanna som har en unik förmåga att avväpna och teama gruppen, tänk om alla hade en Hanna hemma, så mycket lyckligare vi alla skulle vara då 😊

En bra början och ett härligt första utkast på tyger men långt ifrån det som blev verklighet. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hanna.forssmed-ulmhage@ellos.se

    Finaste Filippa! Jag kan inte med ord formulera hur mycket jag har uppskattat vårt samarbete med dig och Anja, både i profession och som privatpersoner. Ni är fab!

  2. hanna.forssmed-ulmhage@ellos.se

    Finaste Filippa! Jag kan inte med ord formulera hur mycket jag har uppskattat vårt samarbete med dig och Anja, både i profession och som privatpersoner. Ni är proffsiga ut i fingerspetsarna men med en värme och genuinitet som vi på Ellos uppskattar. Tack för all den tid ni lagt ner! Kram Hanna