Filippa Rådin

Vad skulle vi göra utan henne?

Mamma❤️! Vad skulle vi göra utan min älskade mamma?! När Anja och jag är sjuka ringer mamma och säger att hon tar barnen på teater och sedan att hon ska planera vårlökarna som ligger och nästan håller på att gå ut genom dörren själv.

Mamma är kanske den bästa  jag vet på att engagera barnen och få med dom på noterna i det mesta, för jag lovar er innan projektet ”plantera vårlökar” satte igång satte Elvis sin suraste sursida till. – Jag vägrar….!!! -Det här är det tråkigaste som finns!! Plus en harang av andra ord som förtydligade att han minsann inte tänkte hjälpa till med något som var såååå tråkigt.

Kort efter stod han med spaden i jorden och med största engagemanget. Lite kullerbyttor på det med lillebror och kort efter hör man honom säga: -Mormor!! Det här är JÄTTE roligt! Man kan inget annat än att älska den där ungen.
När vårlökarna satt i jorden efter hans önksemål och planering. Inte i närheten av hur jag hade tänkt att dom skulle växa upp var han stoltare än tuppen😊,
Nu väntar vi med spänning tills våren kommer och vintern kommer kännas lååång, speciellt för en i familjen ha ha ha.

Kram och hoppas ni får en fin söndag ❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margaretha

    Tack för påminnelse om vårlökar,dom har jag totalt glömt,det är alltid så jäkla trist varenda vår och se en och en här och var efter nån gammal plantering från flera år sen😂