Filippa Rådin

Det här är så typiskt dig och mig älskling.

Alltså när jag sitter och tittar på bilderna från gårdagens kransproduktion ser jag något som får mig så full i skratt ( mer om hur man gör snabbkransen hittar ni i inlägget här under) . Det här är så typsikt Anja och mig!!! Ser ni, en har panik för att hon inte har några dörrkransar och rafsar snabbt ihop några medan den andra kommer hem från ett träningspass och lägger sig bredvid och gör några extra övningar. Ha ha ha. Att umgås men på olika sätt. Älskar det, älskar oss och förmågan att göra allt på en och samma gång. Hur är det hemma hos er?

Det här är ett typiskt tillfälle som gör mig full av kärlek till den ,människan jag valt att leva med!
Puss på er hoppas ni får en grym dag❤️! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin, 91:a

  Tänk att man kan bli så varm i hjärtat av att andras kärlek!
  Jag vet inte hur många gånger jag har försökt hitta rätt ord för att kunna förklara för dig och Anja hur mycket jag beundrar eran kärlek till varandra!
  Ni är så fantastiskt duktiga på att visa varandra uppskattning, omtanke, förståelse, respekt och allt annat som hör kärleken till! ✨
  Jag blir lika glad varenda gång jag läser ett nytt inlägg här på din blogg eller kikar igenom era Instagramflöden!
  Kärleken övervinner allt, det bevisar ni!
  TACK för det! 💖