Filippa Rådin

Tävla om vår fina omlottklänning

Såg här såg delar av arbetet ut med en av våra stora favoriter, omlottkläningen, som finns både i printat och enfärgat tyg! Jag älskar omlott! Sjukt smickrande plagg om den är i rätt snitt och rätt tyg. Därför var det viktigt att den blev precis så genomarbetad som vi alla ville att den skulle bli.
För mig är det viktigt att en omlottklänning lyfter dom kvinnliga formerna på rätt sätt och jag hoppas och tror att många kommer att känna sig bekväma i klänningen.

Den sista ändringen vi gjorde för att få rätt passform innan vi tryckte på slutprodukt var att justera den under bysten för att ge klänningen mer form och ändra snittet på kragen. Förutom det var vi faktiskt lyriska över hur fin den skulle bli.
Klänningen är sydd i en lyxigare tung satin, omlotten sitter där den ska, små lagda veck i övergången under byst till midja, en sneddad skärning i kjoldelen, fint lagom puffad ärm och en lyxig och genomarbetad manschett, Klänningen var fulländad och vi nöjda!

Dagen till ära har jag fått möjligheten att tävla ut tre stycken omlottklänningar. För att vara med i tävlingen måste du motivera och skicka in en kommentar i kommentarsfältet här nere vilket eller vilka favoritplagg du har i kollektionen.. Tävlingen avslutas imorgon. kl 18.00  Hela kollektionen hittar du HÄR

❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika Sannerström

  Knytblusen Helga och byxorna Nessa. De är tyvärr redan slut på Ellos. Kollektionen är min stil på kläder. Bra pris dessutom! Klänningen är mycket vacker och skulle klä mig och fin till mitt låbga röda hår! Men byxorna var är de???

 2. Victoria

  Wow vilken härlig kollektion. Hade missat den helt trots att jag läser bloggen regelbundet. Jag älskar knytblusen Helga och partyblusen Gia. För mig är kläder ett perfekt sätt att utrycka mig, peppa stärka lyfta mig osv. Ska jag göra ngt svårt eller pirrigt underlättar det alltid att känna mig snygg. Klänningen kommer jag ha vid tillfällen på jobbet när jag ska leverera ngt och absolut om jag ska på date nån gång!!

 3. Victoria

  Wow vilken grym kollektion!!! Hade missat detta trots att jag läser bloggen regelbundet!
  Älskar blusen Gia och knytblusen Helga. Perfekta jobb blusar!
  Klänningen är magisk och även den perfekt att ha på jobbet på fredagen när man vill klä sig extra fin för att slinka iväg på en AW efteråt.
  Kläder får mig att lyfta mig när jag ska prestera. Att dölja om jag har en mindre bra dag. Att kunna ha lite casual kläder om man har en grym dag osv. Jag älskar att jag kan använda en outfit att spegla, lyfta dölja peppa hur jag mår:)

 4. Linda Oskarsson

  Omlottklänningarna min figur är som skapt för att bära dem. De framhäver mina sexiga kurvor. Stjärnkjolarna eftersom de även finns i barn storlek kan vi matcha min dotter och jag.

 5. Johanna

  Vilken kollektion! Jag fullkomligt älskar hur man kan matcha alla delar, klä upp och klä ner. Hur man matchar mellan vuxen och barn,älskart!
  Mina favoriter måste nog vara klänningen Amy, ursnygga morley Wide leg och ankel sockarna som gör vilken outfit som helst komplett.
  Skulle jag vinna så skulle jag ge min mamma klänningen, för min mamma är världens absolut bästa mamma som alltid ställer upp för oss barn,barnbarn och bonus barnbarn.. ❤️

 6. Johanna Johnsén

  Vilken kollektion! Jag fullkomligt älskar hur man kan matcha alla delar, klä upp och klä ner. Hur man matchar mellan vuxen och barn,älskart!
  Mina favoriter måste nog vara klänningen Amy, ursnygga morley Wide leg och ankel sockarna som gör vilken outfit som helst komplett.
  Skulle jag vinna så skulle jag ge min mamma klänningen, för min mamma är världens absolut bästa mamma som alltid ställer upp för oss barn,barnbarn och bonus barnbarn.. ❤️

 7. Anna

  Blusarna Gia är fantastiskt fina och passar till alla tillfällen men min absoluta favorit är den gröna klänningen Gemini 💚💚. Jag älskar färgen och stilen! Ibland vill man skippa det svarta och blomma ut i det härligt gröna 👍👍

 8. Barbro Lien Rönn

  Byxorna Morley är en favorit likaså den guldiga blusen Anja har på bilden med byxorna. Jag är en trogen kund till Ellos och älskar ert samarbete med dem.

 9. Peggy Elg

  Gia blus guld – passar till exakt alla tillfällen! Och till alla byxor, och kjolar, och årstider. Den landar i min garderob snart, hoppas klänningen gör det också!

 10. Helena

  Otroligt snygg kollektion, toppbetyg till er👍🏼Har länge sökt det ultimata omlottklänningen men inte lyckats hitta den, de sitter helt enkelt inte snyggt😥 den här är säkert den jag länge letat. Till saken hör att jag i dagsläget inte äger en enda passande klänning😱det har blivit byxor för hela slanten, och det känns tråkigt. Mina favoriter är byxorna Nessa party och två blusar, Nea(love djurmönstrat) och knytblusen Helga och det är inte bara för att det är mitt andranamn utan den är sjukt snygg🤩 Maxiklänningen Jackie går inte heller av för hackor, men då var det ju just det här med klänningar🙊

 11. Jennifer

  Åh hoppas vinna. Har kikat på kollektionen så många gånger. Älskar kavajen och byxorna Morley, men denna klänning har fastnat så mycket! Är ganska lite gravid nu (v15) hoppas vinna och känna mig fantastisk! Omlott brukar vara bra för magen va? Hoppas hoppas. Och grattis till kollektionen!

 12. Linda

  Guldblusen, Leoblusen , omlottklänningen m kavajen , kjolarna, alltså hjälp man kan inte välja allt är jättefint, hoppas mycket på att jag får turen att vinna en omlottklänning, är ett perfekt plagg!

 13. Katrin

  Kavajen MORELY är ju ascool! Det är dessa typer av plagg som passar nu när magen växer, den svartmönstrade omlottklänningen skulle magen också få plats i vilket gör allt såå mycket bättre! Då behöver jag inte vänta med att få använda den och skina som aldrig förr på festerna framöver!

 14. Katrin

  Kavajen Morely är ju ascool! Just nu när magen växer är dessa typer av plagg det som funkar i vanliga kollektioner, den svartmönstrade omlottklänningen kan magen också få plats i vilket gör allt såå mycket bättre! Då slipper jag ju vänta att få ha på mig den och kan skina på festen som aldrig förr 🙂

 15. Tina Larsborg

  Jag Har funnit 3 favoriter ; tröja Emina, byxor Nessa Party, Tröja Deborah.
  Jag tror att jag med dessa plagg skulle få ihop en lyxigare vardagsstil utöver mina långkallingar och tjock tröja jag i övrigt klär mig med denna tid på året. Det är som extra vintrigt å kallt här i norraste norr .☺
  Som grädde på moset (säger man ens så?) -jag skulle få känna mig som en prinsessa i omlott klänningen ! 🤗

 16. Hanna

  Min favorit är helt klart omlottklänningen. Lyxigt snyggt kvalitetstyg som framhäver midjan, axlarna, rumpan och benen. Kan inte bli bättre.

 17. Hanna

  Min favorit är helt klart omlottklänningen. Lyxigt snyggt kvalitetstyg som framhäver midjan, axlarna, rumpan och benen. Kan inte bli bättre 👌👌👌

 18. Mia

  Spetsklänningen Gemma är en favorit, wow så fin! Färgen och utformningen ser väldigt exklusiv ut, älskar klänning med arm som ändå har lite urringning på ett väldigt klädsamt vis!
  Efter en graviditet med lite extra kärlekskilo som tydligen inte vill ge med sig så har jag nu sakta men säkert börjat förälska mig i min nya kropp och mina nya former. En klänning som framhäver de feminina formerna och gör det till något vackert skulle vara en riktig boost i rätt riktning för självförtroendet!
  Kommer bära den med stolthet på hösten och vinterns alla festligheter 😍

 19. Jessica Sundberg

  Topp Bibbi är min favorit! Snygg tröja med bästa budskapet som är precis vad jag står för – stay awsome! Jag är fantastisk och ska fortsätta vara det. Vill vinna denna snygga klänning som är fantastisk, precis som jag alltså!

 20. Soffan

  Min favorit är kavajen Morely! Jag har något liknande hemma och det är ett så användbart plagg. Det går att kombinera med nästan allt och så lätt att genast få en festligare look bara genom att sätta på sig den till favoritjeansen. Annars har jag former som passar en omlottklänning perfekt. Älskar därför klänningar i allmänhet och omlottklänningar i synnerhet!

 21. Kristin Reising

  Åååh! Vilken härlig tävling! När jag såg hela kollektionen på Ellos.se igår så ville jag klicka hem en av varje, Det fanns så mycket fint och alla kläder var helt i min smak! Favoriterna var den glittriga långklänningen Jackie, stjärnkjolen Mistelle, leopardblusen Gia och knytblusen Helga. Jag klickade hem en hel del och jag ser så mycket fram emot att hämta ut paketet och att få prova allting! Plånboken tillät dock inte att jag köpte precis allting i er kollektion och just den svartmönstrade klänningen Gloria var en sån som jag verkligen ville ha men fick avstå från. Nu håller jag tummarna för att turen är med mig!!!

 22. Malin, 91:a

  Helt underbar kollektion! Fina kläder till både vardag och fest, och med festliga priser!
  Att bara nämna en favorit är ju nästan omöjligt då alla plagg är så fina!
  Men på mig så tror jag att blusen Gia skulle passa perfekt och den skulle jag kunna bära närsomhelst, både på vardagarna men även om jag vill klä mig extra fint för någon tillställning eller liknande.
  Toppen Bibbi, byxorna Nessa party och örhängena stars var ju supersnygga dom också!
  Och även klänningen Amy föll jag för!
  Men som sagt, allt är superfint, men jag tror att just dom plaggen tror jag passar bäst på mig.

  Jag är så glad för eran skull att ni har fått möjligheten att göra det här, och jag hoppas ju såklart att det med tiden kommer ut fler kollektioner, då ni är så otroligt stilsäkra och kläderna är så klockrena!

  Just nu är jag inlagd på sjukhus för min ätstörning, men det skulle vara fint att ha som mål att öka i vikt så att klänningen ska passa lagom till jul och nyår.
  Med största stolthet skulle jag bära den och alla runtom mig skulle få veta att det är ni som är tillverkarna 🙂
  OM jag skulle ha sån tur att jag vinner så hoppas jag ju på personlig leverans då jag nu själv bor i Umeå och även är inlagd här.😉🤗

  Lycka till fortsättningsvis, jag hejar på er! 💖✨

 23. Linda

  Eter fyra barn och lika många graviditeter ser min kropp inte riktigt ut som den en gång gjorde. Och eftersom jag mest lyckas komma hem med kläder till barnen så passar kläderna i garderoben riktigt illa eller inte alls har jag insett. Jag längtar efter att få känna mig fin igen och ha kläder som passar min kropp så som den ser ut nu och jag är övertygad att omlottklänningen uppfyller min önskan. Sååå fin! Kanske kan den bli startskottet till en ny garderob. Mina favoriter i kollektionen är kjolen Mavis och omlottklänningen Gloria. Men det finns så mycket fint så jag skulle lätt välja alltihop som favoriter! 🙂

 24. Annette

  Min favorit i kollektionen är den gröna velouromlottklänningen. Både för modellen, men också för färgen. Då jag är utbildad stylist och färgrådgivare så vet jag vilka nyanser jag klär i och jag är en kall sommar. Det har under en lång tid varit omöjligt för mig att finna kläder. Speciellt om jag vill ha något annat än jeans och en vardagströja. Jag upplever att klänningen är i en netutral till kall grön och borde då passa mig perfekt :). Vore underbart om så är fallet, det var många år sedan jag hittade en vacker klänning till jul. Då jag passerat 40 så kan jag inte längre ”fuska” med svart. jag blir bokstavligen 10 år äldre och det behöver jag inte bli ännu tycker jag :). Hoppas på tur både med att posta inlägget och vinst.

 25. Emma

  wow vilket jobb ni gjort! Många favoriter men valet blir Ophelia bomberjackan som känns sportig och lyxig älskar att ni lyckats med den kombinationen.

 26. Mila Sesay

  Vilken fin kollektion ni har. Hittar massa fin som kommer att passa min älsta dotter och mig. Allt är så fint men om man måste välja en så är omlottklänningen med fjädrar.
  Klänningen skulle passa mig efter en graviditet med min yngsta dotter.

 27. Annette

  Jag kan inte kommentera. Ibland går det igenom, men oftast står det du postar för fort. Hur jag än gör. Så jag har lite gett upp, tyvärr gillar din blogg.

 28. Jenny

  Åhhh allt är så fint 🙂 . Men min favorit är just denna omlottklänning med fjädrar på 🙂 , love it ! Ska på bröllop i vår & tror denna kan passa mig perfekt. Jag är lång & lite kurvig 😉 . Annars är jag förtjust i bling bling tröjan i svart .

 29. Emma

  Wow vilket jobb ni gjort!
  Många favoriter men bomberjackan Ophelia är en favorit en kombo av sport och lyx. Behöver lyxa till min bekväma och sportiga stil med lyx.

 30. Ellinor

  Hela kollektionen är fantastisk, men om jag enbart får välja ett plagg så väljer jag linnet Jill. Så enkel och fin design, men har ändå har den det lilla extra. Passar till i stort sett alla olika tillfällen!

 31. Helena

  Hels kollektionen är superfin!! Mina favoriter är den guldiga blusen Gia och kjolen Mavis<3 Det känns som stilrena klassiker som kommer att kunna användas och kombineras på många olika sätt under mååååånga år framöver. Håller tummarna för att jag blir en av de lyckliga att få vinna den fina klänningen!!

 32. Maja Gräddnos

  Kan inte välja mellan omlottklänningen Gloria och maxiklänningen Jackie. Men visst fick man ha två favoriter?! Min motivering är att jag använder klänning för sällan på vintern och gärna skulle vilja vara lite mera glamourgirl när jag springer runt på de event som ibland ingår i mitt jobb – i era hoods faktiskt – Umeå! Mera glamour till både mig och Umeå alltså! /Maja Jeansochtröja Gräddnos

 33. Anna E

  ÅÅÅ vad mycket snyggt! Tror ändå att favoriten är omlottklänningen Gloria! Jag ska på mässa med efterföljande bankett och i den klänningen skulle jag känna mig väldigt kvinnlig och bekväm även om jag egentligen inte är en klänningtjej! Håller tummarna

 34. Sirja

  Såg att Johanna Toftby visade upp sina favoriter från kollektionen igår på sin blogg, så jag klickade mig vidare till Ellos och snabb var jag att klicka hem den guldfärgade blusen och dom svarta byxorna med prälband, så dom är mina favoriter! Tycker blusen är så fin med fallet i ärmslutet och knytbandet i ryggen!
  Alltså, så som du presenterar klänningen känns den som ett måste i var kvinnas garderob! 😉 Ni har verkligen tänkt till på varenda liten detalj! 🙂 Omlott är ju en magiker för att plocka fram den fina! Blir onekligen nyfiken på den och hade jag vunnit klänningen hade jag haft den till mitt 40-årsfirande med temat Brunch and Bubbly with some bling 🙂 och troligtvis till julbordet med jobbet och nyårsfesten 🙂

 35. Maria Nundahl

  Åh, vill så gärna vinna en klänning i omlott,
  då kommer min form fram- åh vad flott!
  Alla plagg i kollektionen är så fina,
  Mistelle och Gia är favoriterna mina✨

 36. Maria Nundahl

  Åh, vill så gärna vinna en klänning i omlott,
  då kommer min form fram- åh vad flott!
  Alla plagg i kollektionen är så fina,
  Mistelle och Gia är favoriterna mina✨

 37. Jennie S

  Att få glittra även på gråa vardagar, det gör mig lycklig!
  Emina gör det möjligt och är därför min favorit.

 38. Johanna

  Vilken kollektion! Jag fullkomligt älskar hur man kan matcha alla delar, klä upp och klä ner. Hur man matchar mellan vuxen och barn,älskart!
  Mina favoriter måste nog vara klänningen Amy, ursnygga morley Wide leg och ankel sockarna som gör vilken outfit som helst komplett.
  Skulle jag vinna så skulle jag ge min mamma klänningen, för min mamma är världens absolut bästa mamma som alltid ställer upp för oss, barn och bonusbarn.. ❤️

 39. Annette Gedda

  Min favorit är den gröna maxi omlott klänningen. Av flera orsaker, passformen passar mig och sen även färgen (hoppas jag). Den ser ut att vara en neutral kall grön 😊. Jag är stylist/förgrådgivare och oerhört svårt att hitta snygga kläder till mig själv då allt går i varma toner. Jag är kall och sommar så dvs inget svart vilket är den andra stora färgen som finns. Så det jag älskar med er kollektion är att det finns mkt som jag kan handla och det ser ut att vara bra passform. Jag är 47 år och då fuskar du inte på samma sätt med färg och form, vilken storlek du än har. Så även den glittriga klänningen hoppas jag kan passa, då den inte är tungt genomsvart. Hoppas på tur och grattis till en underbar kollektion.

 40. Helen Lans

  Hur ska jag kunna välja, vill ha alla plagg!
  Fantastisk design, härliga tyger och färger och allt till bra pris!
  Men blusen GIA i guld ska jag beställa nu, den blir till julborden i år. Även knytblus Helga, passar både på kontoret och till fest. Omlottklänningen i den blåa fantastiska färgen hoppas jag vinna av dig här!

 41. Maria Svensson

  Älskar omlottklänningar, men framförallt Gemini.. jag som har både breda höfter, stora bröst, stor rumpa och inte en smal mage *hihi* har ofta svårt att hitta vackra klänningar som man blir glad av att se på och som sitter rättt. blir oftast något svart och ”dovt” men denna gröna härliga färg med skärningen som ser ut att sitta helt rätt.. asså OMG… <3
  Men det är det som gör att jag hoppas på att vinna denna tävling för omlottklänningen när du beskriver hur viktigt det var för dig att få formerna rätt, kanske har turen att få en favorit i garderoben som sitter som ett smäck 🙂
  Sedan byxorna Morley.. ser helt underbara ut och jag önskar att jag någon gång vågar prova ett par sådanna läckra byxor,
  En helt fantastisk kollektion, jag blir glad hela jag 🙂 grymt kämpat

 42. Lisette

  Så mycket fint! Jättekul att gå in och titta på allt i höstrusket. Jag hade gärna vunnit en välsittande omlottklänning. Det är ett superplagg. Allt var snyggt men jag gillade den svarta kostymen med vida byxor och knytkavaj. Kram till er båda/ Lisette

 43. Lisette

  Så mycket fint! Jättekul att gå in och titta på allt i höstrusket. Jag hade färna vunnit en välsittande omlottklänning. Det är ett superplagg. Allt var snyggt men jag gillade den svarta kostymen med vida byxor och knytkavaj. Kram till er båda/ Lisette

 44. Camilla W

  De som fastnat i mitt hjärta är den fantastiska gröna gemini klänningen samt den gröna lilla sammetsvästen Eddie till barnen.

 45. Camilla W

  De som fastnat i mitt ♥️ är den fantastiska gröna gemini klänningen samt den gröna lilla sammetsvästen Eddie till barnen.

 46. Ellinor Westh

  Jag tycker att toppen Bibbi är fantastisk. För jag behöver verkligen bli påmind om att jag ska Stay Awsome, för just nu känner jag mig inte så awsome och härlig. Mest trött och glåmig. Jag skulle vilja bli påmind för min skull om det.

 47. Ellinor Westh

  Jag skulle vilja vinna en klänning som är smickrande för figuren. Dels för att jag just nu är i en himla svacka. Alltså utseende svacka. Jag känner mig inte så fin längre. Jag vet att det antagligen är i mitt huvud men det hjälper inte när allt jag äger känns som det sitter fel. Jag skulle så gärna vilja få känna mig härlig, rörlig och kvinnlig igen. Jag tappade den där kvinnligheten förra hösten när jag fick en ny medicin som jag gick upp i vikt av. Jag har slutat med medicinen men vikten är kvar. Jag skulle vilja vinna klänningen för att känna mig kvinnlig igen. För det är viktigt för mig. Om jag ska välja ett favoritplagg så är det toppen bibbi som är silvrig och det står Stay Awsome för att påminna mig själv om att jag faktiskt är bra som jag är.

 48. Ellinor Westh

  Jag skulle vilja vinna en klänning som är smickrande för figuren. Dels för att jag just nu är i en himla svacka. Alltså utseende svacka. Jag känner mig inte så fin längre. Jag vet att det antagligen är i mitt huvud men det hjälper inte när allt jag äger känns som det sitter fel. Jag skulle så gärna vilja få känna mig härlig, rörlig och kvinnlig igen. Jag tappade den där kvinnligheten förra hösten när jag fick en ny medicin som jag gick upp i vikt av. Jag har slutat med medicinen men vikten är kvar. Jag skulle vilja vinna klänningen för att känna mig kvinnlig igen. För det är viktigt för mig. Om jag ska välja ett favoritplagg så är det toppen bibbi som är silvrig och det står Stay Awsome för att påminna mig själv om att jag faktiskt är bra som jag är.

 49. Rebecka

  Otroligt fin kollektion. Extra förtjust i spetsklänningen Gemma och maxiklänningen Gemini i den underbart vackra gröna färgen. Er superfina omlottklänning vore en fantastisk vinst!

 50. Desire

  Klänningen hemma och byxorna messa party måste flytta in i min garderob! Men alltså wow vilken kollektion! ❤❤

 51. Ellinor Westh

  Mina favoritplagg är toppen Bibbi och kjolen mavis i kombination. För jag kan verkligen se mig ha på mig det en dag när jag känner mig lite urvattnad. En trött dag, där livet inte är på topp. Att då sätta på sig en snygg outfit och fake it till you make it skulle nog göra den där glåmiga dagen lättare. Men också på nyår. Att glittra och gå in för nyårs firande i nått sånt fint och på minna sig om att det är fantastiskt livet och att fortsätta nästa år som awsome!

 52. Susanne W

  Favvos är maxiklänningen. Och omlottklänningen ser magisk ut. Svårt att välja från er fantastiska kollektion. Men dessa gillar jag skarpt, för är ingen klänning person men med dessa blir jag det till 200 %

 53. Patricia

  Så himla kul med ert samarbete, och att ni tänkt på barnplaggen med! Snyggt rakt igenom. Mina favoriter är Helga, pga knytblus. Det är ju så rätt med tanke på alla diskussioner och älskar att ni har med den. Sedan gillar jag Gemeni (med risk för felstavning) på grund av färgen och modellen, sedan är det ju omlottklänningen en favorit. Snygg och praktisk och trots att jag inte är bekväm med min kropp just nu, så vet jag att med era skills, så kommer den få mig att känna Mig duglig och fin!

 54. Maria Svensson

  Älskar omlottklänningar, men framförallt Gemini.. jag som har både breda höfter, stora bröst, stor rumpa och inte en smal mage *hihi* har ofta svårt att hitta vackra klänningar som man blir glad av att se på och som sitter rättt. blir oftast något svart och ”dovt” men denna gröna härliga färg med skärningen som ser ut att sitta helt rätt.. asså OMG… <3
  Men det är det som gör att jag hoppas på att vinna denna tävling för omlottklänningen när du beskriver hur viktigt det var för dig att få formerna rätt, kanske har turen att få en favorit i garderoben som sitter som ett smäck 🙂
  Sedan byxorna Morley.. ser helt underbara ut och jag önskar att jag någon gång vågar prova ett par sådanna läckra byxor,
  En helt fantastisk kollektion, jag blir glad hela jag 🙂 grymt kämpat!

 55. Louise Lindvall

  Hej svejs Rådin – Person! 🙌 Kan lätt slicka i mig HELA kollektionen! 👌😍👌😍👌 Den är grymt fin! 🌟🌟🌟🌟🌟 Ni är GRYMMA på fix å trix! 👌👌👌 Favvisarna! Blus Gina-Guld, Byxa Morley, Mavis och Omlottklänningen! 😍 Önskan är att få kunna ha lite glam and glow en mitt i veckan dag lite då å då! Nu traskas det runt i mysbrallan å trätollor i tid å otid! Har fått tillsägelse av dotra min, 9 år! 😍🙏❤ Att nu är det dax att steppa upp ett el. två steg! Man ska ju föregå med GOTT EXEMPEL! 😍😉🤗 Så nu håller jag tummar 🤛🤜 å tår att jag kan få glänsa i Er fina kollektion en dag mitt i veckan el. till Juletiden som nalkas! ❤ Varma applåder till Er / c/o! 🤗🤗😍😍👌👌

 56. Charlotte

  Allt känns så lyxigt och härligt, men favoriterna blir tröjan Deborah och byxorna Nessa. Oslagbar kombo, som passar i alla (vinter)väder och sammanhang! Sköna och bekväma, men med det lilla extra!

 57. Anna E

  Åå vad mycket snyggt! Tror ändå att favoriten är omlottklänningen Gloria! Jag ska på mässa med efterföljande bankett i slutet på november och i den klänningen skulle jag känna mig väldigt kvinnlig och bekväm även om jag egentligen inte är en klänningtjej. Håller tummarna!

 58. Camilla

  Wow, vilken festlig kollektion!
  Favoriterna är Byxor Nessa Embellished och Topp Bibbi som jag nyss klickat hem😄
  Svårt att välja bland så mycket fint.
  Håller tummarna för att den tjusiga klänningen också ska bli min💃

 59. Lovisa

  Tycker blusen GIA är fantastisk. Föll för den redan mär jag såg videon om kollektionen. Omlottklänningen ser också fantastisk ut! Jag är en vanemänniska, skulle nog inte våga köpa en omlottklänning, men det vore himla roligt att utmana garderoben och mig själv med en sådan fin och härlig klänning. Jag hoppas att jag vinner för att vidga mina vyer på kläder från att bara använda blusar och slacks.

  Grymt jobbat!!!

 60. Christina

  Gia i guld!! Extremt stort måste-ha på den!! Superfina kläder alla, men, Gia i guld… Manschetterna liksom, sån fullträff! Snyggt jobbat!
  /Christina

 61. Elisabeth

  Så mycket fint ni skapat. Knytblusen, giablusen, omlottklänningen wow så snygga. Dessa plagg skulle verkligen liva upp garderob ❤️

 62. Sara från norr

  Så snygga kläder. En omlottklänning med bra passform behövs nu efter tre barn på fem år när man inte vet vilka former man har. Gillar även byxan Nesa skarpt.

 63. Elin

  Kanske lite trist, men jag tycker verkligen omlottklänningen är fantastisk! Den skulle passa till vilken fest eller finare middagsbjudning som helst. Är ingen klänningsperson eller feminin person över lag, men denna föll mig ändå precis i smaken!
  Vilket härligt, fint och stort jobb ni gjort, heja er!

 64. Eva Karlsson

  Wow jag säger bara wow- vilken härlig kollektion ,så väl genomförd och snygg. Ni är Grymma ❤❤. Jag glädjer.mig tillsammans med er över alla framgångar . Kram

 65. Isabelle Jansson

  Jag älskar glitter och glamour så hela kollektionen passar mig som handen i handsken 👌 Gillar de svarta byxorna Nessa embellished med den snygga långa detaljen som höjer hela byxan 😃 Eller varför inte glittra till det lite extra en grå måndag genom att ta på sig toppen Bibbi – skulle vilja testa hela kollektionen 😍 Men att få vinna den snygga omlottklänningen vore toppen kul ❤

 66. Isabelle

  Jag älskar glitter och glamour så hela kollektionen passar mig som handen i handsken 👌 Gillar de svarta byxorna Nessa embellished med den snygga långa detaljen som höjer hela byxan 😃 Eller varför inte glittra till det lite extra en grå måndag genom att ta på sig toppen Bibbi – skulle vilja testa hela kollektionen 😍 Men att få vinna den snygga omlottklänningen vore toppen kul ❤

 67. Maria

  Min favorit är bomberjackan. Plaggen är fina, kvinnliga och festlig men utifrån min personliga stil skulle bomberjackan utgöra ett bra tillägg i min garderob.

 68. Anna Lindmark

  Åhblusen Gia i guld🌟🌟🌟 så otroligt fint snitt, älskar manschetterna o kragen! Fullträff! På andra plats kommer onekligen omlottklänningen, återigen manschetterna!!! Har alltid älskat det du designar, romantisk rock ’n roll! Heja er❤❤❤

 69. Diana Palm

  Jag är absolut en byxperson men skulle vilja ”lära” mej använda klänning för de är så kvinnligt! Omlott klänningen skulle vara ett steg i rätt riktning mot det🤗favoriter i kollektionen är byxor Nessa & blus Gia som jag har lagt i beställning🙌🏻✨

 70. Åsa Nilsson

  Jag älskar omlott och klänning är oerhört vacker. Min favorit förutom klänningen är den guldiga blusen som Anja bär och din paljettklänning.
  Jobbar inom sjukvården och använder arbetskläder och har 2 små barn hemma så att klä upp sig hör inte till vardagen 😉

 71. Lena Vähä

  Åhh…den blå på provdockan skulle passa mig perfekt. Ska på bröllop i slutet av november och har inte hittat nåt fint att ha.

 72. Ida

  En sliten trebarnsmamma som bara handlar barnkläder när jag väl är iväg på Shipopping skulle verkligen behöva uppdatera garderoben med denna 😍 bra jobbat med hela kollektionen 😘

 73. Nina Granath

  Hittade äntligen en omlottklänning i somras efter ett evighetslångt letande. Njöt varenda gång den användes och sörjde när vädret blev för kallt och den fick hängas längre in i garderoben. Hade älskat att ännu en gång få ta på en härlig omlottklänning att användas under den mörkare årstiden.
  I kollektionen är mina favoriter omlottklänningen och den guldiga blusen.

 74. Heléne

  Fiiint👌🏻✨ Morely och knytblusar👍🏻 Jag är lång och har inga höfter att skryta med och på det ganska stor byst. Kan den passa mig?
  Kramar till er för ett superbra jobb 💃🏼👑

 75. Johanna

  Säger som så många andra – såå många fina plagg! Har beslutsångest över att välja en favorit, men om jag måste så får det nog bli omlottklänningen. Gillar särskilt den snedskurna kjolen! 😍 Perfekt för vinterns fester.

 76. Cecilia Ander

  Tycker omlottklänningen är så fin med den sneda skärningen och så härlig ärm. En annan favorit jag hittade i kollektion är tröjan Emina som känns så lyxig med paljetter. Du är så duktig på det du gör!

 77. Linnéa

  Mina favoriter förutom omlottklänningen är Gemini, Jackie, Helga och bomberjackan som jag inte kommer ihåg namnet på. Jag gillar att kollektionen känns ganska ålderslös. Det är varken typiskt ”ungt” eller typiskt ”dam”. Utan jag ser det som en kollektion till vem som helst som vill känna sig fin. Just nu har jag inte råd att lägga pengar på kläder men det är ändå kul att hålla sig ajour. Ni har gjort ett bra jobb och jag gillar verkligen pressbilderna, ni ser så lyckliga ut!

 78. Cecilia Ander

  Tycker omlottklänningen är så fin med den sneda skärningen och så härlig ärm. En annan favorit jag hittade i kollektion är tröjan Emina som känns så lyxig med paljetter. Du är såå duktig på det du gör!

 79. Anna

  Så fina kläder! Lyxiga, snygga, kvinnliga o prisvärda. Den svarta kavajen är en favorit. Skulle gärna klä mig i omlottklänningen. 😀

 80. Anna

  Så fina kläder! Lyxigt, snyggt och prisvärt. Fastnar speciellt för den svarta kavajen. Skulle gärna klä mig i omlottklänningen.

 81. Anna

  Så fina kläder! Lyxigt, snyggt och prisvärt. Fastnar speciellt för den svarta kavajen. Skulle gärna klä mig i omlottklänningen. 😀

 82. Ulrika Karlsson

  Åh så mycket fint. Jag klickade hem guldfärgade blusen direkt, en till mig och en till min dotter. Tänker att vi kan vara mor o dotter matchande fastän hon är 24år.
  Jag önskar att jag vinner en omlottklänning, den ser ljuvlig ut MEN jag har fått för mig att jag inte passar i klänning så en chans att visa mig själv att jag har fel. Håller tummarna och tycker ni verkar helt underbara både som föräldrar men också som makar. Kör hårt och fortsätt vara er själva.

 83. Helen Blomqvist

  Klänningen är alldeles underbar till vinterns alla fester! Även den guldiga toppen till byxorna med vit rand 👌🏼 har haft Anja som idol genom hela min slalomkarriär som ung och nu er båda två i det vuxna livet som mamma till två buspojkar ❤️ Att få klä upp mig med ER kollektion hade varit en dröm!!

 84. Linda

  Wow! Hela kollektionen är feminin, vacker, elegant och sofistikerad. Ni har verkligen lyckats. Omlottklänningen Gloria är nr 1, tätt
  följd av knytblusen Helga och på tredje plats blusen Gia. Dessa plaggen kan man vara lika snygg i till vardags som till fest.
  Grattis till er och lycka till till mig och alla andra där ute som hoppas på en snygg klänning!

 85. Linda

  Wow! Hela kollektionen är feminin, vacker, elegant och sofistikerad. Ni har verkligen lyckats. Omlottklänningen Gloria är nr 1, tätt följd av knytblusen Helga och på tredje plats blusen Gia. Dessa plaggen kan man vara lika snygg i till vardags som till fest.
  Grattis till er och lycka till till mig och alla andra där ute som hoppas på en snygg klänning!

 86. Helena

  Så snygga kläder!!
  Jag gilla knytblusen svart med vita detaljer och skulle vilja känna mig snygg i den på julfesten framöver!

 87. Linda B

  Hej, så fin kollektion! Tycker inte bara att kläderna fungerar till fest utan även på jobbet. Förutom omlottsklänningen i blått är hela Morely kostymen favoriter. Gillar också mamma dotter matchande plaggen. Synd bara att jag bara har söner. Vore roligt om ni i någon kommande kollektion har något lite mer neutralt plagg som även går att matcha med dem! Jag tycker det är kul och inspirerande att ni skapat detta tillsammans.

 88. Linda

  Hej, så fin kollektion! Tycker inte bara att kläderna fungerar till fest utan även på jobbet. Förutom omlottsklänningen i blått är hela Morely kostymen favoriter. Gillar också mamma dotter matchande plaggen. Synd bara att jag bara har söner. Vore roligt om ni i någon kommande kollektion har något lite mer neutralt plagg som även går att matcha med dem! Jag tycker det är kul och inspirerande att ni skapat detta tillsammans.

 89. Åsa Holmgren

  Förutom den ljuvliga omlottklänningen älskar jag maxiklänningen gemini. Båda är så smickrande feminina o skulle komplettera min garderob, och inbjuda till helgernas fester. Tack för en inspirerande kollektion!

 90. Emelie Lardson

  Äntligen här! 😀 såå kul att få se och man blir så inspirerad av dig/er på insta! Har längtat och följt er slaviskt känns det som, era händelser blir som en frisk fläkt i vardagen! 😀 föll pladask för hela kollektionen med glitter och sammet, och framförallt klänningen Gemina 😍😍 så hoppas jag vinner den, ska nog ha den typ jämnt, är föräldraledig så blir kul att liva upp vardagen 😂😍

 91. Klara J

  Vilken fantastisk kollektion ni har gjort tillsammans!
  Mitt favorit plagg från kollektionen är byxan Nessa Emblished som säkerligen kommer införskaffas såsmånibg om. Inte bara för att den är stilig och känns trendig utan också för att detaljerna på sidorna av byxan gifter sig så väl med mina örhängen som jag har här hemma. Verkligen en fin byxa som kommer användas väl!!
  I November firar jag och min flickvän 1 år tillsammans och jag vet att hon skulle bli så glad av att få en omlottklänning av mig i present. Inte allra mest av att den är så himla vacker utan mer lycklig över att veta att det är ni som står bakom designen. Ni är verkligen stora förebilder för oss på så många plan🧡.

 92. Maria

  Blusen Gia är helt underbar 💖💕
  Jag älskar den leomönstrade.
  Av klänningarna så är Gloria fantastiskt smickrande.

 93. Klara

  Vilken fantastisk kollektion ni har gjort tillsammans!
  Mitt favorit plagg från kollektionen är byxan Nessa Emblished som säkerligen kommer införskaffas såsmånibg om. Inte bara för att den är stilig och känns trendig utan också för att detaljerna på sidorna av byxan gifter sig så väl med mina örhängen som jag har här hemma. Verkligen en fin byxa som kommer användas väl!!
  I November firar jag och min flickvän 1 år tillsammans och jag vet att hon skulle bli så glad av att få en omlottklänning av mig i present. Inte allra mest av att den är så himla vacker utan mer lycklig över att veta att det är ni som står bakom designen. Ni är verkligen stora förebilder för oss på så många plan🧡.

 94. Madeleine Ebefors

  Jätte fin kollektion, gillar det mesta💞 Jag har precis beställt Blus Gia som jag är övertygad om att jag kommer använda ofta. Tycker det är roligt med mamma-barn kollektionen, hade jag haft en dotter hade jag beställt spetsklänningen Gemma och klänningen Amy. Jag gillar omlottklänningar och har flera, men man kan aldrig få för många😉 Lycka till med dina och Anjas kommande projekt.

 95. Camilla Hallqvist

  Maxi klänningen Jackie
  Den är ursnygg o Filippa ser ut som den finaste av nyårsraketer. Det vill jag med 😁😍
  Kram o tack för en härlig blogg

 96. Maria lagervall

  Oh!! där var många snygga plagg och jag tycker att den gröna klänningen Gemini är snyggast i kollektionen.
  Guld värt att det även finns i större storlekar.
  Jag skulle bli väldigt glad över att vinna en klänning, även om det inte är den gröna 🙂

 97. Maria Gardstrand

  Vilken kul tävling 😊
  Mina favoriter, so far, är den mönstrade Gloria, den fantastiska Jackie, den mörkgröna Gemini, den guldiga blusen Gia och knytblusen Helga. Alla dessa underbara plagg borde få finnas i min garderob ❤️

 98. Maria

  Vilken kul tävling 😊
  Mina favoriter, so far, är den mönstrade Gloria, den fantastiska Jackie, den mörkgröna Gemini, den guldiga blusen Gia och knytblusen Helga. Alla dessa underbara plagg borde få finnas i min garderob ❤️

 99. Malin

  Oj så svårt att välja allt e såå snyggt men omlottklänningen är ju helt gudomlig och de svarta byxorna med pärlbroderiet e en storfavorit dessa e bara ett måste i garderoben så Byxor Nessa Embellished. Håller alla tummarn nu skulle bära den med stolthet 😁❤️

 100. Karin

  Helt underbar kollektion!! Vill ha allt ! Klänningen är topp! Tröjan Emina och byxorna Nessa är på önskelistan. Ser fram emot sovplaggen dom kommer.
  Nu hoppas jag på tur!
  🤗🙏🏻

 101. Helena

  Min favorit blev direkt tröjan Emina. Känns väldigt användbar, funkar till vardags med ett par snygga jeans och till fest med ett par svarta byxor, skor med klack och lite mer make-up. Tröjan Emina är ett superplagg enligt mig!
  Omlottklänningen känns lyxig och skapad med stor kunnighet.
  Jag önskar er fortsatt lycka💕
  Nu håller jag tummarna 🙏

 102. Erika Häggblad

  Tycker den guldiga blusen och de svarta utsvängda byxorna är helt supersnygga. Eftersom jag gått ner i vikt behöver jag lite nya kläder och omlottklänningen skulle vara helt perfekt!

 103. camilla Persson

  Så snygga kläder och bra priser, svårt att välja en favorit men glitter tröjan Emina är snygg .Jag skulle behöva en snygg klänning till Julbordet med jobbet och den mönstrade klänningen är super snygg.

 104. Ramona

  Ååå klänningen skulle vara perfekt för lillajulsfesten på nya jobbet! Alltid så svårt att välja vad man skall sätta på sig så skulle ju lösa problemet 🙂 Favorit i kollektionen är absolut Gemma klänningen! <3

 105. Anita Veines

  Vilken fantastisk kollektion ni gjort. Glitter och glamour, lite vardag och fest
  Extra glad över att det finns i ”alla” storlekar, jag som är lite rund på både fram och baksidan ❤️
  Gillar klänningen i tryckt mönster supermycket

 106. Anita

  Vilken fantastisk kollektion ni gjort. Glitter och glamour, lite vardag och fest
  Extra glad över att det finns i ”alla” storlekar, jag som är lite rund på både fram och baksidan ❤️
  Gillar klänningen i tryckt mönster supermycket

 107. Jenny

  Vilken fin kollektion! Skulle lätt kunna köpa allt och äntligen få en stil som inte är trött mamma var är mina jeans! Favoriter är svårt att utse men Amy tillsammans med Morley eller kanske bibbi till mina redan befintliga trött mamma jeans😄 En vacker klänning skulle hur som helst förgylla min dag. Kanske inspirera till en dejt men männen utan barn också 🤗

 108. Marina Ljung

  Hej. Hela kollektionen är så fin, kan inte bara välja en sak. Just nu letar jag efter en snygg klänning till nyår och den skulle passa så bra till det tillfället. 🤗 Marina

 109. Sarah Owesdotter Antonsson

  Hejsan
  Fullkomligt älskar eran nya kollektion!! 💖💖💖
  Man blir som ett barn på julafton och önskar allt men fastnade för knytblusen Helga och blusen Gia är underbara!!!
  Även toppen Bibbi, och tröjan Alva med tok fina leggins står på min inköps lista!!
  Eftersom det är mycket sjukhus för mig pga min lymfcancer så att få känna sig så vacker som Askungen på bal och nästan glömma bort min tråkiga vardag just nu och vinna den vackra omlottklänningen Gloria skulle göra att jag hade modet att gå på julfesten jag är bjuden på!!!
  Hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag vinner!!
  Älskar era instagram Anja och Filippa och bloggen ger mig mycket kraft och livsenergi!! Stort tack för ni är så himla fina!
  All kärlek!!
  Och en stor Kram till er och familjen 💖💖💖

 110. Erika Häggblad

  Gillar verkligen den guldiga blusen och de svarta utsvängda byxorna. Eftersom jag gått ner i vikt behöver jag något nytt och omlottkkänningen skulle vara perfekt för mig!

 111. Ewa

  Wow vilken kollektion. Riktigt fint och kvinnligt. Du får Anja att blomma och allt hon har på sig är urläckert. Min favorit är klänningen Gloria. Sitter fint på Anja och så vackert tyg. Vill ju så klart vara lika läcker. Så håller tummar och tår att en klänning blir min.

 112. Pernilla

  Vilken underbar kollektion, så vackra kläder. Du är helt otrolig F. Jag älskar klänningen Gloria, så himla fin, känner att jag kan använda den både på fest, till jobbet eller längs stranden med flipflops på fötterna😊 även byxorna Nessa Embellished är favoriter. Stort grattis till den fina kollektionen🤗

 113. Anna Grüner

  Jag älskade blusen Gia som Anja hade på sig. Så snyggt med guldockra sen gillar jag att passformen inte är så tight. Omlottklänningar var också väldigt fina, men jag har varit lite feg att beställa en sådan klänning, har fått för mig att jag inte skulle passa i den, men efter Filippas beskrivning hur ni tänkt på designen och passformen är jag sugen på att beställa en.

 114. Linda F

  Hela kollektionen är underbar och vad glad jag blev att det fanns även i stora storlekar! Liiite extra fastnade jag för den blå spetsklänningen dock. 🙂
  Hade varit fantastiskt att vinna en omlottklänning att ha till middagen dagen innan vårt bröllop, den 1 december både blir jag fru och får en fru! ♥️♥️♥️

 115. J

  Jag älskar verkligen hela kollektionen! Underbara former och färger! Mest älskar jag outfiten som Anja har med guldiga toppen o vida byxorna. Har längtat efter ett par snygga vida byxor o de där är bara perfekta! Blusen till gör det till en drömoutfit! 😍 Gällande omlottklänningen så har jag en omlottklänning sedan tidigare och tycker om den modellen. Färgen är så fin men inget jag brukar ha så det skulle vara det perfekta tillfället att kliva utanför min ”comfort zone” lite och våga något nytt, fräscht och vackert i det kommande vintermörkret. 😊 Tack för en härlig blogg! Du sprider värme! 💕

  1. Amanda

   Hela kollektionen, och ni är ju helt fantastiska! 😍
   Älskar sammetvästen Eddie till barn!
   Även spetsklänningen Gemma som fungerar lika bra till julafton med familjen som till nyårsfesten med vänner! 👌🏻

   Klänning är något jag inte brukar ha, men skulle jag vinna så kanske även denna idrottskvinna kan rocka en sån omlottdress så skulle det bli en success💃🏼!
   Tack för allt, ni är underbara och ni inspirerar mig🌈😍