Filippa Rådin

En kväll i solnedgången

Vi hade en så fantastiskt vacker höstdag igår så vi bestämde oss snabbt för att ta vara på kvällssolen med en middag i solnedgången. Är det något som Anja är bra på så är det att packa en prestigelös väska med enkel mat. Anja:- Man behöver inte göra det så komplicerat, det viktiga är att vi kommer ut och umgås! och visst är det så, att umgås tillsammans bredvid en eld är något speciellt.
Och tillsammans med Anjas syster och barnens kusiner fick vi en fantastisk kväll, precis vad vi behövde.

Kram ❤️F

Anja brukar packa olika matsäckar men det är alltid enkelt och snabbt. Du vill inte komma ut i naturen och måsta stå länge och laga mat när hungriga barn flåsar i nacken. Så igår blev det en grillad kyckling, hummus, lite sallad och tomater som vi la i orientaliskt bröd med aioli som topping. Pojkarna körde korv i sitt bröd som de grillat över elden. Andra gånger har vi matermos med antingen soppa eller makaroner och korv eller vad som finns hemma. Det som inte glöms är kakor och lite festis. Är man ute och eldar så behövs det lite god fika på maten tillsammans med kaffet som är som godast när det kokas på öppen eld.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Så underbart med dagarna som är så fina. Klart man ska ta tillvara på det. Mysigt att ni var ute och hade det gott i det fina vädret.
    Idag har jag varig ute på långpromenad, solen sken och luften var frisk och härlig. Så himla skönt. 😊

    Ta hand om dig
    Kram Sandra 🌸