Filippa Rådin

Igår höll hon på att knäcka mig!

Att träna tillsammans med henne kan sluta precis som igår. Man har aldrig koll på vilket träningshumör min donna är på. Ha ha ha igår hon höll fan på att knäcka mig!!

Solen sken och vi skulle egentligen ta en långpromenad, så fick vi feeling och promenaden blev till jogg i skogen som ledde till vår skidbacke i stan och utegymmet där, så här långt var jag med. Det var ett tungt träningspass men skönt att äntligen få ta i igen efter 2 veckors förkylning.
Hem skulle vi ta berget upp. det är här jag börjar ana oråd. Att gå upp är inga problem, att springa upp är tungt men jaa vet att jag klarar det, iallafall en vända upp. Men igår fick jag mig en ny utmaning. Jag skulle ta backen upp baklänges i störtloppsställning och efter halva skrattade hon och bad mig avancera med att HOPPA baklänges upp!! Jag har aldrig varit så glad över att nå toppen som jag var när jag äntligen kom upp. Jag nådde inte toppen i störtloppsställning men jag är skjut stolt över mig själv och det jag åstadkom plus över att jag inte ströp henne någonstans halvvägs upp.

Kram ❤️ F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.