Filippa Rådin

Enkelt sätt att organisera dina smycken

Det har varit ett ständigt sökande och rafsande runt i olika lådor och påsar varje gång vi ska i väg på något eller när jag ska klä Anja inför att hon ska iväg och representera. Och jag har samlat på mig smycken i ÅR så det är en hel del som även bara ligger i vägen och tar plats. Jag ska villigt erkänna att jag fått upp pulsen mer än men gång när jag letat efter ”det där” smycket. Drömmen om att ha en smyckes struktur har länge funnit där och jag har testat mig fram med skåp, lådor och små tygpåsar men det här ändå inte blivit bra.

Men nu mina vänner. ÄNTLIGEN står den färdig, min vägg! Och det bästa av allt är att i sorteringen hittade jag massor av smycken som antingen var trasiga eller som jag inte vill ha längre men som jag kommer kunna göra nya smycken av! Dessutom hittade jag gamla smyckes favoriter som jag glömt bort. Såå inspirerande att vi äntligen tog oss tid och fick upp den här.

Hur sorterar ni era smycken?
Kram ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Smart lösning med bra överblick! Jag kan tipsa om Jewelry Case Bling Bling från bag-all.se när man är på resande fot.

 2. Sandra

  Vilken bra grej till smyckena 👍🏽💫
  Jag har smyckena liggandes i en låda, soterat i små fack i lådan. Kanske borde har dom framme och upphängda men har inte lika mycket som ni har 😀😉

  Trevlig helg på er
  Kram Sandra 🌸