Filippa Rådin

Enkelt att fixa fin halloweendukning.

Jag är verkligen tudelad till halloween och allt som har med spöken och att skrämmas att göra. Å ena sida förstår jag att barnen vill eftersom dom blir påverkade av alla andra, Så hemma hos oss får det väl blir lite av det ena och mycket av det andra. Att ha fint hemma och hedra våra älskade som vi inte har med oss idag. Tillåta barnen till viss del men prata med dom om varför vi i Sverige firar allhelgona.

Här om dagen åkte jag ut till min kompis Lisa och dukade upp en fin halloween dukning till er. Som inspiration på hur enkelt man kan få det fint men ändå halloween/ allhelgona. Det blev så fint! Sedan gillar jag att dukningen inte begränsar att man lägger till lite fladdermöss, spindlar eller vad man nu vill addera hemma hos sig. Men så här kommer det att se ut hemma hos oss nästa helg.  Hur resonerar ni när det gäller Halloween?

Hoppas ni gillar det lika mycket som jag😊.
Kram❤️F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva i Dalarna

  Fin dukning bortsett från den skrynkliga duken. Förstår att det är meningen att den ska vara skrynklig men tycker helt enkelt inte att det är snyggt.

  1. filipparadin

   Ha ha ha underbart. Precis som du själv skriver så ska duken vara skrynklig. Jag Älskar skrynkligt linne men jag förstår också att inte alla gillar det lika mycket som jag. Min mormor tex vänder sig nog i graven 😄. Tur att det går lätt att stryka. Ha en fin dag! Kram 😊F

 2. Margaretha

  Jag har mycket blommor,granris och ljus till allhelgona. Har hängt upp hallowenpumpor i alla former denna helg och ballonger inför onsdag,då jag inte heller tycker om.monster och skräck här jag gjort det bara mysigt bland alla blommor inför nästa helg men då är det INTE halloween. Utklädning är inte heller ett måste, och inte heller till nått monster. 13åringen hade några år när han klädde ut sig till skelett eller starwars, lillebror,4år,kan tänka sig att va minion!