Filippa Rådin

Vi har skapat den perfekta Legoförvaringen

Jag är så dödligt trött på att komma upp på morgonen och trampa på en legobit.
Är det någon fler än vi som mer eller mindre håller på att drunkna i Lego? Det är bitar och byggen överallt! Och det skulle väl vara ok om det var så att man fick ”lego-paus” någon gång mellan varven. Jag tror vi hittat den optimala lösningen!

Det som måste till hemma hos oss just nu är Legostruktur. Vi flyttar upp allt lego till pojkarnas rum och sorterar upp det per färg i lådor. Som ni ser är vi inte helt färdiga än men vilken kreativitet det väckt hos pojkarna. Det är som att Legobygget har fått en ny dimension! Så roligt och även vi vuxna fastnar där tillsammans med barnen för en stund.

Medan Anja satt fast i färgsorterandet passade jag på att hänga upp dom där pappersbollarna som legat länge och som aldrig fått sin plats. Länge i det här fallet innebär säkert 2 år… Tänk att något så fint inte fått sin plats på så länge!

Kram ❤️F

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Bästa sättet att organisera lego! Vi hade samma system med färger när våra barn var små. Lättare att hitta och barnen lärde sig sortera.