Filippa Rådin

Upp till bevis

Höstlovet är igång och nu packar vi för fjällen. Anja och Emmi skulle egentligen vara nere i Österrike och åka lite skidor på glaciär och se världscuppremiären i alpint. Men efter gedigen spaning på vädret och lite rutin så ställde Anja in resan. Det kom in en snöstorm och herrarnas tävlingar blev inställda då det dumpade över en halvmeter snö under natten.

Vi styrde snabbt om vår planering då vi såg att Tärnaby och Hemavan öppnar några av deras backar i veckan. Alltså, att vi redan har en stundande ny säsong i skidbacken och ett steg närmar innan alla i familjen swishar förbi mig och får vänta på mig nere vid liften. Ha ha. ha Men på riktigt jag ÄR inte sämst på att åka skidor men jag har lite motsträvigt i backen, ni vet ju vem jag lever med….. Det är ju inte automatsikt att man blir ett proffs på skidor när man är gift med en legend. Har själv skyllt en hel del på materialet… eller på hon som fixar mitt material😊. Mina pjäxor har varit för stora och på tok för hårda och sedan har jag haft skidor som jag inte gillat. Så nu har Anja beställt nytt  material från sin racechef på Head! Herregud nu är det alltså upp till bevis. Vad tusan är det nu tanten ska släppa handväskan och våga åka på skär!!?? Det är det som är frågan alla andra i familjen frågar sig. och tittar frågande tillbaka 😄.

kram 💖 F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Så härligt för er ☃️❄️
  Du kommer fixa det bra Filippa, heja dig!

  Ha en fortsatt bra vecka

  Kram Sandra 💗

 2. Lina

  Vad härligt! Önskar såå att vi vintertid hade bott närmre vårt norra sverige.
  Kan du fråga legenden hur man ska tänka med längt på utförsskidor för nybörjare??
  Hoppas ni får ett mysigt höstlov!!