Filippa Rådin

Tävling barnkläder.

Just nu väntar vi på att få hem barnens kläder från vår Ellos-kollektion. och om jag väntar så kan jag lova er att barnen typ väntat ihjäl sig. Dom fick ju ha på sig kläderna under inspelningarna men sen kunde vi inte ta med oss kläderna hem och därför har det blivit så att dom fått vänta lite extra.
Som ni vet har har hela familjen varit högst delaktiga i hela processen när det gäller designen på kläderna Emmi har bestämt tryck och att hon ville ha samma kjol och samma klänning som mamma, Maxi önskade sig en t-shirt med paljetter.samt samma tyllkjol som Emmi och Elvis ville ha mjukisbyxor och en jacka med stjärnor på. Allt det och lite till finns i barnkollektionen

  

Tänk vilken dröm att vid 12 års ålder få skapa egna kläder som sedan dina kompisar kan köpa! Jag kan inte föreställa mig hur stort det skulle ha känts om jag hade fått samma möjlighet i samma ålder som Emmi. Det finns nog till och med en liten risk för att jag hade varit helt ohanterbar och sprungit runt och gladskrikit hela dagarna tills folk lessnat. Men som tur är är Emmi en annan sort och betydligt coolare än sin föregångare. Hon är sjukt STOLT men med självdistans hon bara VET och njuter av det med ett lugn.

Vi älskar hela kollektionen galet mycket men det går inte att blunda för att allting blir underbart mycket finare i mindre storlekar! Dagens utlottning finns även i vuxenstorlekar och hemma hos oss kommer det vara ett regn av stjärnor och tyll när Emmi, Maxi och jag kommer att springa runt i våra fantastiska kjolar. Jag längtar!

MEN IDAG TÄNKTE JAG TÄVLA UT 3 ST BARNSET MED LIKADAN TRÖJA OCH KJOL SOM EMMI HAR PÅ SIG PÅ BILDEN HÄR NEREFör att vara med i tävlingen måste du motivera och skicka in en kommentar i kommentarsfältet här nere varför just du ska vinna.. Tävlingen avslutas imorgon. kl 18.00  Hela kollektionen hittar du HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yvonne

  Vill gärna vinna ett set till min fantastiska dotter som äg 12 år. Hon miste sin pappa i cancer när hon var 5 år. Sån tur att vi har varandra. Hon är jätteduktig hemma. Lagar mat och tvättar sin egen tvätt. Idag har vi tänt ljus på graven.

 2. Marie

  ”Var inte rädd för mörkret
  ty ljuset vilar där.
  Vi ser ju inga stjärnor
  där intet mörker är.

  I ljusa irisringen
  du bär en mörk pupill,
  ty mörkt är allt som ljuset
  med bävan längtar till.

  Var inte rädd för mörkret,
  ty ljuset vilar där,
  var inte rädd för mörkret,
  som ljustes hjärta bär.”
  Dikt av Erik Blomberg

  Med höstmörkret kom även min dotter Teas mörkrädsla. En rädsla som jag försöker hjälpa hon att finns trygghet i vilket även dikten ovan beskriver så fint. Vad vore då inte mer passande än att få ge hon detta fina set med stjärnor på!

 3. Emma

  Jag skulle vilja ge till min äldsta brorsdotter,
  Nyseparerade föräldrar, nya syskon, ny skola, nya hem, en liten rörig tillvaro. Lite nya fina kläder till fasters prinsessa.

 4. Maria Öberg

  Min dotter är en stjärna för mig och skulle vara jättefin i kläderna! ⭐️Jag köper nog likadana till mig så vi kan matcha varandra!

 5. Marie

  ”Var inte rädd för mörkret
  ty ljuset vilar där.
  Vi ser ju inga stjärnor
  där intet mörker är.

  I ljusa irisringen
  du bär en mörk pupill,
  ty mörkt är allt som ljuset
  med bävan längtar till.

  Var inte rädd för mörkret,
  ty ljuset vilar där,
  var inte rädd för mörkret,
  som ljustes hjärta bär.”
  Dikt: Erik Blomberg

  Med denna höst kom även min dotters mörkrädsla. Jag försöker möta hon i den vilket även dikten ovan gör. En kjol med vackra stjärnor skulle bli en fin present i detta mörker.

 6. Tess

  Åååh först – så många fina kläder ni designat, älskar er kollektion! Det finns risk att en Gloria hamnar i min garderob:)
  Min motivering till att vinna i utlottningen: jag har två sköna kusinbarn som jag gärna hänger med. De är tre & sex år gamla & de älskar prinsesskläder med stjärnor på & jag skulle älska att ge de varsitt set! Att se glädjen i deras ögon & uppleva deras känsla att vara prinsessa är kärlek för mig.

 7. Anna-Maria

  Min 5-åriga dotter är inne i en fas där hon fått väldig separationsångest från mig. Hon är vanligtvis trygg, framåt och glad men har nu blivit mer tillbakadragen och ledsen så fort vi ska säga hejdå. Saker hon normalt sett tycker om att göra (idrottsaktiviteter och förskolan) känns inte kul just nu men hon tycker fortfarande om pyssel och vackra saker! Såklart ger jag henne massor av extra uppmärksamhet och närhet med det vore fint att också få ge henne vackra kläder, som en extra uppmuntran. För hon är ju min lilla stjärna!

 8. Ann-Sofie Gren

  Min lilla tjej Matilda älskar att hon och jag matchar varandra. Hade varit kul att även kunna vara lika klädda på en fest med era snygga kläder.

 9. Lina

  Min dotter Lova fyller tvåsiffrigt 10 den 25e nov. Vore jättekul att kunna ge detta till henne då och berätta historien bakom hur hon fick det!!

 10. Mia Forsfjäll

  Jag skulle gärna vilja överraska min lilla Lisen som är 7 år. Hon älskar fina kläder och skulle vara överlycklig att få bära era fina plagg och dessutom matcha med mig!✨

 11. Sara i norr

  Jag skulle vilja vinna detta till min lilla kompis Rut 6 år. Hon är en riktig stjärna så detta set skulle passa henne perfekt. Rut har en genetisk sjukdom och får mat genom en knapp och då passar två delat utmärkt!

 12. Ida

  Min dotter Lilly 10 är så lik Emmi. En cool, självsäker hästtjej som lika gärna skrotar runt i skitiga ridbrallor som att stå framför spegeln och på riktigt älska sig själv. Så jävla grymt och jag hoppas det håller i sig för alltid! Jag skulle vilja vinna ett set som hon kan ha till jul & nyår, så himla fint och jag håller tummarna!

 13. Linda

  Min dotter skall få mello biljett till Malmö i julklapp, Hon kommer att sitta på första parkett. Dessa fina kläder skulle ju sätta pricken över i ett i en galen mello familj som älskar glitter och glamour.

 14. Sandra

  Så fina ni är allihopa 💫💕
  Fantastisk kollektion. Blir så glad när jag ser er i reklamen på tv ibland 😊

  Trevlig helg
  Kram Sandra 🌸🌼

 15. Jenny

  Jag ärver jättemycket fina kläder till min son av min granne. Om jag vann detta sett skulle jag ge det till dem som tack! Perfekt present!

 16. Helena i Uppsala

  Jag har blivit bonusfarmor! Och jag tror att barnen gillar mig. Båda tjejerna skulle passa fint i denna outfit – fin julklapp!

 17. Susanne Dahlström

  Vilken tävling!,,
  Jag hoppas på tur och vill vinna för att jag har underbara Cleo, mitt barnbarn och hon skulle bli så söta i dessa kläder!,
  Dessutom gillar hon kjolar och tröjor, ja alla kläder faktiskt den lilla fashionistan 🙂
  Fantastiskt fina kläder!

 18. Anette R

  Hej!
  Vilka underbara kläder ni skapat. Tycker bilderna utstrålar både harmoni och bubbliga julkänslor. Min dotter är 11 år och jag skulle så gärna vilja ge henne så mycket mer än jag i verkligheten kan så kanske om jag har turen med mig får jag lite hjälp på traven med årets julklappar. Trevlig helg & tack för en kanonbra, personlig och inspirerande blogg!

 19. J

  Hoppas på mer tur denna gång. Glitter o glamour är dottern upp i dagen. Hon älskar att snurra i kjolar. Hon är väldigt bestämd med vad hon gillar så det är inte så lätt att handla till henne alla gånger. 😉 Dessa kläder älskade hon dock så fort hon såg dem. Hoppas på tur! Ta hand om er i vinter o tack för din härliga blogg som sprider värme o ljus! 💜

 20. Bea

  Jag skulle vilja vinna kläderna till min dotter Ruth som är en riktig stjärna.
  Hon är tuff och framåt och kraftig i kroppen och det kräver (vansinnigt nog) mod att då vara en 9 årig tjej och samtidigt fortsätta vara sig själv.
  Bea

 21. Jenny Edman

  Jag ärver jättemycket kläder till min son från min fina granne. Om jag vann detta sett skulle jag ge det till dem som tack för allt fint vi får från dom!

 22. Airoctiv

  Åh, vad roligt det skulle vara att få överraska min systerdotter med de superfina kläderna. Sen kanske kusinen vill matcha så de blir lika i jul.

 23. Marie

  Vore så kul att få överraska sonen med detta setet; min älskade, egensinniga 4-åring som äntligen har förstått att det är urtjusigt med kjol även på pojkar.

 24. Anette Wahlgren

  Fantastiskt fin kollektion! Helt enkelt så underbara kläder 💖 Dottern är helt tagen så jag hoppas på vinst så jag kan ge henne i födelsedagspresent.

 25. Maria

  Har kollat in kollektionen och gillar den supermycket! Har redan beställt skjortan med stjärnor på till sonen så en stjärnkjol och tröja till dottern skulle vara perfekt!

 26. Anette

  Fantastiskt fin kollektion! Helt enkelt så underbara kläder 💖 Dottern är helt tagen så jag hoppas på vinst så jag kan ge henne i födelsedagspresent.

 27. Maria Bergström

  Har kollat in kollektionen och gillar den supermycket! Har redan beställt skjortan med stjärnor på till sonen så en stjärnkjol och tröja till dottern skulle vara perfekt!

 28. Maria Bergström

  Har kollat in kollektionen och gillar den supermycket! Har redan beställt skjortan med stjärnor på till sonen så en stjärnkjol till dottern skulle var perfekt!

 29. Pernilla

  Det här setet skulle verkligen passa min 11- åriga dotter. Hon har precis kommit på att kläder är rätt så kul och hon mixar och matchar för fullt. Hon gillar att klä sig bekvämt och gillar glitter och stjärnor, setet är tjejig men ändå coolt. Så himla fint!

  1. Maria

   Har kollat in kollektionen och gillar den supermycket! Har redan beställt skjortan med stjärnor på till sonen så en stjärnkjol och tröja till dottern skulle vara perfekt!

 30. Ulrika Ählström

  Önskar så att vår mycket modeintresserade dotter Emilia som trots extra svårigheter alltid är en stjärna och lyser som en för dem runt henne när de har det jobbigt skulle vinna de fina kläderna. Håller tummar & tår.💜

 31. Pernilla Svensson

  Det här setet skulle verkligen passa min 11- åriga dotter. Hon har precis kommit på att kläder är rätt så kul och hon mixar och matchar för fullt. Hon gillar att klä sig bekvämt och gillar glitter och stjärnor, setet är tjejig men ändå coolt. Så himla fint!

 32. Ulrika Ählström

  Önskar så att vår mycket modeintresserade dotter Emilia som trots extra svårigheter alltid är en stjärna och lyser som en för dem runt henne när de har det jobbigt. Håller tummar & tår.

 33. Ulrika Ählström

  Önskar så att vår mycket modeintresserade dotter Emilia som trots extra svårigheter alltid är en stjärna och lyser som en för dem runt henne när de har det jobbigt💜. Håller tummar & tår😍

 34. Ida

  Shit vilka fina kläder! Perfekt nu till juletid. Min flicka ville så gärna ha stjärnkjolen på julafton och pojken önskade sig den blå stjärndressen. Vore kul att kunna överraska dom på julafonsmorgon med nya fina kläder. Jag själv föll pladask för spetsklänningen🙂 Ha en fin eftermiddag /Ida

 35. Ida johansson

  Men shit vilka fina kläder, prefekt nu till juletid. Mina barn pojke och flicka har redan bestämt vad om vill ha på julafton. 🙂 Pojken önskar sig en blå dress med stjärnor och flickan ville så gärna ha på sig stjärnkjolen. Verkligen superfina kläder. Jag själv föll för den fina spetsklänning . 👌 Ha en fin eftermiddag /Ida

 36. Tove Bucht

  Vi säger bara åhhhhh! både jag och min dotter. Hon skulle kort och gott älska att få vara så här fin. Särskilt som hon just deppade över att allt hon har är ärvt och inget är coolt och snyggt 🙂

 37. Therese

  Jag hade gärna fått chansen att vinna det fina setet till min äldsta tjej. Min dotter älskar både kjolen och stjärnorna. Jag själv skulle gärna matcha henne med samma outfit. Då den inte bara är fin utan ser ut att vara skön att ha på sig. Något jag uppskattar nu efter min senaste graviditet!

 38. Birgitta

  Vilka fina kläder! De skulle passa min son och dotter perfekt, kläder med guld är ju det
  bästa som finns, enligt dem 😊

 39. Linda

  Nu är det inte helt lätt längre att kläder som faller 12-åringen i smaken. Tröjan tror jag kan passa hennes smak. Sen kan både kjol och tröja ärvas vidare, först till syskon och sedan kusin.

 40. Malin

  Min älskade dotter och jag har olika syn på kläder och varje dag är en härlig utmaning. Dock förälskade vi oss båda i er kollektion och fick en mysig stund tillsammans när vi drömde om vilka plagg vi önskar att bära på kommande kalas, jul- och nyårsfirande. Av den anledningen, vore det oförglömligt att få överraska dottern med just de plagg hon suktar efter 😘
  Tack, för en fantastisk kollektion! Den 12/11 ska jag på Lärargalan på Berns klädd i din glittriga långklänning 😍

 41. Malin Ljungberg

  Jag vill gärna vara tvillingklädd med min ögonsten till dotter. Hon skrek högt av förtjusning när hon såg kjolen så vore väldigt roligt att få överraska henne med detta.

 42. Pia

  Min dotter skulle älska kläderna, hon älskar att vara fin och cool! En perfekt julklapp till henne. Förutom julen har vi två födelsedagar innan nyårsfirandet, så finkläder behövs.

 43. Elin

  Åh, jag vill vara tvillingklädd med min systerdotter! Vi är varandras ögonstenar och hon är som ett plåster på mig när jag är i närheten. Förstå känslan och stoltheten om hon får ha samma kläder som moster (som snällt får köpa sitt eget set) på julafton! ❤️🎅🏾