Filippa Rådin

Hej och välkommen tonåren!

Årets skidpremiären gick över förväntan! Det nya materialet som Anja fixat till mig höll måttet. Med andra ord, det är skillnad på skidor och pjäxor och hoppet tändes återigen i mig. Det kanske inte är helt kört för mig ändå i den här skidfamiljen…!.
Förmodligen kommer jag väl kanske aldrig hålla jämna steg med resten av familjen men jag blir förhoppningsvis inte lämnad ensam kvar på toppen för att som Emmi säger:  ”DU ÅKER SÅÅÅÅÅ LÅNGSAMT: MAMMA. DET ÄR MYCKET ROLIGARE ATT ÅKA MED AJA!!” Så mycket kan jag också förstå att det är bra mycket roligare att åka med en som är bäst i världen än med en mossig mamma. Jag upplever det ändå inte som att jag är superkass… men som sagt, det beror nog mer på vem du frågar och vilken ålder den du frågar är.
Emmi är där, hon har börjat sucka ljudligt och bryter ihop för minst lilla.

Hej och välkommen tonåren, vi är bara i början! ALLT blir värre. ha ha ha jag är sååå medveten om det vet och jag har en föraning om vad jag har att vänta mig, jag vet  ju hur jag själv var, och det skrämmer mig lite. Den här helgen har jag skämtsamt försökt påminna Emmi om att hon bara för ett år sedan sa att hon ALLLLDRIG skulle flytta ifrån mamma. när jag säger det himlar hon med ögonen utan kommentar.

Stor kram på er💖F

Anja går igenom och förbättrar Emmis teknik efter varje åk hon gjort och jag står bredvid och fascineras över vilken fantastiks pedagog och tränare hon är ”den där”, Anja Pärson 😍

Emmi fick bra träning med Anja och pojkarna fick möjligheten att premiär köra några åk dom också.. Med andra ord familjen var i hyfsad harmoni. Nu packar vi oss hem för att möta en ny vecka, en vecka som jag känner att jag har dålig koll på. För mig är det alltid en lite rörig känsla inför veckor efter lov eller vad säger ni. Har ni fullständig koll😊?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Åhh va härligt ni har haft de – en lovvecka går alldeles för snabbt. Ja du – tonårstjejer kan vara riktigt ” roliga” mellan varven- stor skillnad mot killar kan jag intyga( har två killar och en tjej). Visst är mammor dom mest pinsamma enligt döttrarna 😂😂😂. Roligt att Emmi har sin privata tränare i Anja- ni är.en otroligt härlig familj. Många kramar från en norska bosatt i Småland 😍😍