Tävling barnkläder del 2 – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Tävling barnkläder del 2

Förra veckan tävlande jag ut kläderna som Emmi hade på sig och idag är det dags för Elvis outfit.
Jag älskar skjortor och blusar i alla dess former men när Elvis kom till mig och var färdigt stajlad inför plåtningen dog jag. Han var sååå fin, hela han lyste och det syntes lång väg att han själv trivdes i det han hade på sig.

Idag tävlar jag ut 3 skjortor med sametsfluga .För att vara med i tävlingen måste du motivera och skicka in en kommentar i kommentarsfältet här nere varför just du ska vinna.. Tävlingen avslutas imorgon. kl 18.00  Hela kollektionen hittar du HÄR

lycka till ❤️F

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. filipparadin
   filipparadin

   Vinnarna är meddelade per mail. Har tyvärr ingen möjlighet att maila er alla. Men håll utkik det kommer fler utlottningar 😊 kram💕F

 1. Maria Lindberg

  Superfin skjorta<3 Skulle passa mitt barnbarn Melker som handen i handsken. Stl 122.
  Toopenfina kläder!!

 2. Lena

  Min Filip vill alltid klä upp sig när han ska på kalas eller när vi är bortbjudna på middag. Denna skjorta hade han älskat att få ha till julens alla middagar och i vänta på att tomten ska komma. Flugan blir pricken över i ett, så slipper han fundera på vilken slips eller annan fluga han ska bära till.

 3. Ak

  Mitt lilla barnbarn Wille skulle vara jättefin i det. O hans mamma skulle bli superglad. Inte alltid man kan handla så fina kläder som ensamstående mamma.

 4. Annika Lindström Böhmfeld

  Åhhh så fin han skulle bli min älskade lille Vidar❤️ i den fråcka skjortan🌟 och så med en sammetsfluga till🎉Stolt Mormor till Vidar 4.5 år🙏

 5. Anette Ahlin

  Så härligt att få göra killarna lite festliga också. Fluga och skjorta är så läckert! Roligt att ni har fixat tuffa festkläder som kidsen skulle älska att få ha på sig:)

 6. Eva Karlsson

  Jag skulle bli superglad över att kunna få överraska.min systerdotter med en så fin skjorta till en av hennes två killar 3 år och 9 är gamla. Detta eftersom hon är ensamstående och de helt säkert skulle sätta en guldkant i tillvaron. Superfin kollektion ni har arbetat fram- verkligen . Kram

 7. Camilla

  Min kille är en skjortkille! Han har alltid gillat att få “klä upp sig” och få vara fin. Han har hunnit blivit 11 men det är alltid skjorta som gäller när han ska bort på “kalas”. Så denna snygga skjorta med fluga skulle passa perfekt i hans gardeob.

 8. Mia Axelsson

  Tänk med vinsten få överraska vår lille älskade busige prins,
  för han tycker skjorta och fluga är det finaste som finns!

 9. Mia Axelsson

  Tänk med vinsten afå överraska vår lille älskade busige prins,
  för han tycker skjorta och fluga är det finaste som finns!

 10. Karolina Cegerblad

  Min femåriga son Gustav gillar kläder och just nu är det skjortor som gäller. Han är en pojke med dåligt självförtroende och har det lite jobbigt socialt, men när han får på sig en skjorta växer han nåt enormt. Skjorta och lego är det som står på hans önskelista till jultomten! Så jag kan se hans lyckliga ögon framför mig om han vann!

 11. Sara Broman

  Tänk att få överaska min snart 4 åring med så fantastiska kläder. Han är en kille som älskar uppklädnad till kalas i alla väder. Att då så snygg skjorta och fluga få, kommer han önska att på kalas var dag få gå.

 12. Airoctiv

  Vad roligt det skulle vara om gammelmoster fick överraska en liten kille med massa myror i brallan och världens upptäckarlust med fin skjorta och fluga.

 13. Erika

  Vår son Emil fyller 5 år på lördag å tycker det är så kul att få ta på sig en fin skjorta när vi får gäster eller går bort.

 14. Louise Karlsson

  Har tre killar som älskar att ha skjorta ! Tänk vad fins de skulle vara i era skjortor o dessutom kan jag matcha med någon av era klänningar! Tror aldrig att jag kunnat matcha mamma o pojkarnas kläder tidigare, Äntligen!!!

 15. Emma Mannberg

  Jag har två killar, två och tre år. Den äldre älskar att ha fluga på sig och skulle bli väldigt glad av detta fina skjorta med fluga. Då skulle lillebror kunna matcha med en sammetsväst. Perfekt till både jul och nyår!

 16. J

  Åh, den skjortan är bara så söt och fin! Jag vet precis vem som skulle matcha den. 😉 Han blir 3,5 år nu på torsdag o skulle bli så fin i den när vi ska fira snart. Halvåren är ju viktiga att uppmärksamma i den åldern. Glad kille med spring i benen och vår lille stjärna är han redan. 😊 Ta hand om er! 💜

 17. Johanna

  Min son Levi 7 år söker efter ljus och lykta efter en skjorta som ska va rätt och gärna med fluga . Hos tandläkaren valde han en plastring och fegade mig om ask , han ska ge den till en speciell person och det va viktigt att ha skjorta 🍀😊. Han skulle bli så tjusig och erkligen tacksam över denna fina skjorta

 18. Angelica

  Min son Malte fyller snart 3år. Vi ska ha kalas för honom. Han skulle passa så bra i en av era fina skjortor med en fluga till på sitt kalas 🙂

 19. Ann-Kristin Wikström

  . När han var mindre bytta han om till skjorta när pappan hade skjorta . Skulle passa honom fint nu till jul . Han heter Bertil och är 6 år .

 20. Anja Lennartsson

  Min fina Aldo skulle älska en sådan fin skjorta. Skulle bli festens coolaste grabb. Dessutom fluga. storebrorsorna skulle bli avundssjuka… Skulle användas till både julfest, julafton och nyår.

 21. Anja Lennartsson

  Min fina Aldo skulle älska en sådan fin skjorta. Skulle bli festens coolaste grabb. Dessutom fluga. storebrorsorna skulle bli avundssjuka… Skulle användas till både julfest, julafton och nyår.

 22. Anna Sörman

  Åh, Winston 6,5 år skulle fullkomligt älska denna outfit!! När han får på sig en skjorta och känner sig uppklädd strålar han som aldrig förr:) Det är en kille med mycket höga krav på sig själv och att leva med två diagnoser , autism och adhd, gör att han ibland säger “mamma det är svårt att vara jag”. Men när han får klä upp sig är det som att han känner sig stark svårt att beskriva…men det är som att hela han växer!
  Så jag hoppas jag får möjlighet att gratulera honom till vinsten:)