JAG BLIR SÅ IRRITERAD – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

JAG BLIR SÅ IRRITERAD

Japp då var vi där igen. Började gårdagen och den här veckan med frustration. Det händer nästan alltid efter en vecka av ledighet. Jag blir galen för att allt jobb hovrar över mig. Det vad då f..n !! Ska man inte kunna vara helledig en ynka vecka!!!?
Anja satt på andra sidan bordet och skrattade åt mig och då blir min frustration ännu större men faktum är att hon känner mig utan och innan och hon har så rätt när hon säger: -älskling, så här är det alltid för dig innan du känner att du har koll på läget…
-“Jag veeet och just nu känns det som att allt snurrar runt mitt huvud… som dessutom har skitigt hår och som skulle behöva tvättas men det hinner jag inte för att allt är så rörigt nu!!”

Hur hinner folk allt? Svar: Man gör inte det! Jag måste sänka kraven så fort jag fått ordning på allt. Eftersom vi kan jobba vilken tid på dygnet så blir det lätt för mig att tro jag ska hinna allt samma dag , det som kanske andra hinner på några dagar. Jag hatar att känna mig ineffektiv och ostrukturerad. Men som vanligt är det mest måndagarna och sen har Anja fått mig att tagga ner.

Idag känns det dock bättre, jag fick mig en jobbardag igår av min fru då hon styrde upp det mesta av servicen och jag kunde koncentrera mig på mitt.
Börjar dagen med att sitta i sminkstolen och bli fixad, Heidi har kommit hem till oss och jag och Anja avlöser varandra mellan sminkstolen, frukostbordet och lämning av barn på förskola och dagis. snart ska vi iväg på intervju inne stan och sedan blir det födelsedagskalas för Anjas systerson.

Hoppas ni har en bra dag!
Kram ❤️ F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Ni är för sköna ni två- ni kompletterar verkligen varandra på ett superbra sett. Eftersom ni jobbar som ni gör så förstår jag din frustration innan allt faller på plats efter ledigheten 😍
    Visst kan de bli kaotiskt mellan alla måsten??
    Många kramar till er 😍😍