Godmorgon, dagens outfit – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Godmorgon, dagens outfit

Kavaj Hunkydory, Byxor Zara och blus AnjaFilippaxEllos ( tyvärr är den redan slutsåld)

Ha ha ha dags outfit! Blir så full i skratt, dagens outfit kan jag köra när jag åker till Stockholm och för en gång skull klä upp mig. + att jag kommer att klä om under dagen, så rubriken stämmer inte helt  Ja ja här kommer en outfit iallafall

Vek in på ett kafe i Stockholm som heter Vetekatten, så här sitter jag nu och andras Stockholmsluft och dricker morgonens första kaffe. Anja är hemma och tar hand om hemmet och barnen.  Jag är här ner för att styra upp + att gå på några roliga event bla släppet för Läckbergs nya Super Charlie bok. 

Jag borde njuta fullt ut av egentid men jag ska erkänna att även fast jag tycker att det är skönt att sitta själv och dricka kaffe så saknar jag att ha min donna bredvid.

Kram F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Alltså- du är vacker och vilket hår du har ,de kan man ju nästintill dö för 😍❤. Förstår.verkligen att denna outfit är slutsåld redan- för den.är verkligen supersnygg🤗. Jag förstår din känsla av att vara själv,skönt.på ett vis men samtidigt känner.man sig lite tom/ halv utan sin partner. Ha de nu så gott. Kram Eva 😍

  2. Inga

    Hej! Snyggt! En fråga: Vad gör ni med alla kläder? Även om ni har gadrob stor som ett rum, så blir det fullt till sist. Kram Inga