Dags för kollektionens andra spännande släpp – Filippa Rådin
filipparadin

Filippa Rådin

Dags för kollektionens andra spännande släpp

Alltså jag är så stolt och glad över all fin respons vi fått hittills på vår kollektion och idag är det dags för nästa släpp, nämligen våra fina jultröjor som redan innan spås bli rena raketen, precis som resten av kollektionen varit. Jag har redan innan släppet blivit ner mailad mad frågor om när man kan hitta dom ute i handeln. Idag är dagen mina vänner! Kollektionen är tröjor till oss vuxna, till våra barn men även till hunden. Klicka här för att se hela kollektionen

Arbetet fram till färdig jultröjor var bland det roligaste jag gjort, det var rena rama pysselstugan nere hos tjejerna på Ellos. Vi körde all out klipp och klistra eftermiddag  och jag tror vi skrattade oss igenom hela processen 😊. Men så blev tröjorna fina också. Hoppas att ni kommer att tycka lika mycket om dom som vi gör. Senare idag tänkte jag ha tävling igen. Så håll utkik vid kl 16.00

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
filipparadin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.