Filippa Rådin

Tävling snyggaste jultröjorna

Nu är det tävlings dags för alla som älskar våra jultröjor!

5 tröjor står på spel där du själv väljer vilken du gillar bäst och vill vinna Du kan välja mellan tröja till dig själv, ditt barn eller din hund det du behöver göra är att som vanligt motivera och skicka in en kommentar i kommentarsfältet här nere varför just du ska vinna. Hela kollektionen hittar du här och tävlingen avslutas imorgon. kl 18.00.  Klicka här för att se hela kollektionen

Lycka till ❤️F!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nathalie

  Du och Anja har blivit våra stora förebilder. För 7 veckor sedan upptäckte jag och Linn någon så stort som vi inte kunde förklara. Jag var gift, med en man. Hon sambo med sin kille. Vi hade hus, djur och allt de där som samhällets normer färväntar sig. Plötsligt från ingenstans uppstod en kärlek jag aldrig någonsin upplevt. Kunde inte placera det och kunde inte hantera känslorna. Vi trodde vi var galna. Vad skulle vi göra. Ingen av oss hade tidigare upplevt ett intresse för tjejer. Förutom att vi båda redan befann oss i en relation så var vi kollegor. Vi ville något som inte gick. Men det var så starkt och vi kunde inte stoppa de… vi var tvungna att göra något åt det. Samtidigt som vi just nu är under en process med skillsmässor och husförsäljning har vi gjort något som kändes så sjukt stort, att berätta för alla att vi är två kvinnor som älskar varandra. Filippa och Anja, tack för att vi kunnat följa er och få styrka genom era inlägg, med texter och bilder. Ni är fantastiska. Min dröm hade varit att jag och Linn skulle få fira in julen i vars en likadan jultröja som kommer från Er, våra förebilder. ❤ det hade varit så otroligt stort!
  Länge leve kärleken! Alla borde våga stå för vem man är. / Nathalie ❤

 2. Nathalie

  Du och Anja har blivit våra stora förebilder. För 7 veckor sedan upptäckte jag och Linn någon så stort som vi inte kunde förklara. Jag var gift, med en man. Hon sambo med sin kille. Vi hade hus, djur och allt de där som samhällets normer färväntar sig. Plötsligt från ingenstans uppstod en kärlek jag aldrig någonsin upplevt. Kunde inte placera det och kunde inte hantera känslorna. Vi trodde vi var galna. Vad skulle vi göra. Ingen av oss hade tidigare upplevt ett intresse för tjejer. Förutom att vi båda redan befann oss i en relation så var vi kollegor. Vi ville något som inte gick. Men det var så starkt och vi kunde inte stoppa de… vi var tvungna att göra något åt det. Samtidigt som vi just nu är under en process med skillsmässor och husförsäljning har vi gjort något som kändes så sjukt stort, att berätta för alla att vi är två kvinnor som älskar varandra. Filippa och Anja, tack för att vi kunnat följa er och få styrka genom era inlägg, med texter och bilder. Ni är fantastiska. Min dröm hade varit att jag och Linn skulle få fira in julen i vars en likadan jultröja som kommer från Er, våra förebilder. ❤ det hade varit så otroligt stort!

  Nathalie ❤ Länge leve kärleken! Alla borde våga stå för vem man är.

 3. Anette

  Så otroligt fina jultröjor! Önskar att vinna en till dottern som fyller 11 år nästa vecka. Modell spelar ingen roll, alla är underbara 💖

 4. Sarah

  Julafton kommer firas i fjällen iår, både klänningen och julgranen lämnas hemma, så Filippa tröja har allt 😊 hela julhelgen kommer spenderas i underställ, och pjäxor! Så en jultröja vore pricken över i:et 😊

 5. Lina

  Hej F! Först och främst för att de är fantastiskt fina att titta på och vore trevligt om någon kunde tycka jag var fin att titta på! Det skulle vara så otippat både för mig och min familj om jag kom i en jultröja och det är alltid kul att göra något otippat oavsett nivå! Trevlig söndag!

 6. Pernilla

  Har försökt få tag på en snygg jultröja i flera år och misslyckats å det grövsta.! Den Filippa har på sig var ju både supersnygg och rolig så den skulle passa mig då det stämmer in perfekt på mig som person 🤣🤣

 7. Teres Olofsson

  För första gången på flera år är jag ledig heeela julen OCH nyår!! Jobbar som sjuksköterska (tidigare som undersköterska) och sjukdomar tar inte ledigt på helgdagarna. Tröjan som Anja har på sig den röd/vit randiga skulle passa perfekt i L. Men Filippas var ju också så fin…Vann jag då skulle julen bli perfekt! 🤗🎅

 8. Linda Johansson

  Jag skulle vilja vinna den som du Filippa har på dig, jag blev helt kär i den när du häromdagen la upp den på din insta. Jag skulle vilja vinna just för att sen varje jul i 4 år har jag haft roliga jultröjer för jag vill ha mina 7 syskonbarn mellan 2-21 år skall kunna säga vår moster hade aaalltid roliga galna tröjor. I år hade det varit kul att chocka alla syskon och syskonbarn med att jag har väldigt fin julgran med massa fint på. Jag har haft svårt att få syskon att ha en rolig jultröja på sig.. Men om dem ser att storasyster visar att man kan ha fina roliga jultröjer så kanske dem nästa år hakar på sin storasysters jultrend. ❤️

 9. Ramona

  Ååh den som Filippa har är ju bara perfekta jultröjan! Skulle vara perfekt när jag äntligen åker hem till hemlandet över jul och firar en mysig jul med familjen <3

 10. Malin Storm

  Ursnygga tröjor ☺ skulle vilja vinna den med renen på till min tös. Hon älskar renar så den skulle vara perfekt. Håller tummarna

 11. Ida Mörling

  Min svärfar har alltid hållit i traditionen med en spelande julslips (skitjobbigt ljud) runt jul. Jag tänker att vi behöver få in nya julplagg i familjen för att föra traditionen vidare i ny form då han tyvärr inte längre finns med oss. Min svärfar älskade julen, och det gör vi övriga också! Håller tummarna och hoppas vi vinner! /Ida

 12. Viktoria

  Jag har fått använda samma kläder varje jul och inget nytt att använda..
  Jag skulle vilja vinna den där blå tröjan som Filippa har på sig ❤️👍

 13. Anneli Emilsson

  Den tröjan Filippa har är så fin,den här julen vill jag ska bli bra.
  Förra året var bara jobbigt när min sambo var svårt sjuk i cancer, nu mår vi båda bättre.
  Tröjan skulle vara toppen. 😍

 14. Ann

  Idag har jag coachat min dotter till DM silver i viktklassen och guld i ungdomsklassen i styrkelyft. Så stolt önskar jag mig tröjan som Anja har på sig. Att få vara mamma till henne och till min son som är en person som vågar stå upp för sig själv och andra är verkligen något jag är så tacksam för.

 15. MALIN

  Jag som drömt om en jultröja flera år, men när december kommer går pengarna till annat, och jultröjan blir aldrig köpt.
  Jag skulle älska den Filippa har! Eller varför inte en tröja till hunden, frågan är om han skulle gilla att ha den på sig 😂

 16. Maria

  Oj vad fina, jag vill så gärna ha en tröja,
  på julfesten kommer jag stämningen höja.
  Med en sån tröja blir kvällen succé,
  alla kollegor kommer att bli glada o och le😄.

 17. Birgitta Tysklind

  En julklänning Elfie skulle vara så skoj att ha på kommande julkalas. Jag önskar tur så jag vinner. Gillar stilen. Bra jobbat FOch A, otroligt fina kläder i denna kollektion. Heja er!

 18. Jeanette

  Utan en riktigt julig tröja
  Blir december till en enda sörja
  Att gå i tröjan hela dagen
  Kommer värma gott om magen
  Jag vill mest vinna för att vara juligt fin
  Och hoppas innerligt att en tröja blir min

 19. Julia G

  Jag skulle görna vilja ha en för att sprida glädje bland det annars lite torra sthlmsklimatet och chocka folk med fin färg och ett brett tacksamt leende som skiner upp i mörkret på jobb och ute på stan. Folk behöver färg och oväntade utstyrslar och jag tror att era jultröjor hade varit perfekt för just det.

 20. gabriella

  Hej 🙂
  Jag önskar jag vann en tröja att ha på julafton då skulle min mamma bli överlycklig då hon älskar julpynt och tvingar på alla gäster tomteluvor! 😀
  Jag skulle se mycket fin och julig ut i min stora gravid kula och nån av jultröjorna på 😀
  Ha en fortsatt fin helg!
  Mvh

 21. Julia Edebro

  Så fina tröjor skulle vilja vinna en tröja till min mamma. Hon skulle bli så glad. Anjas tröja skulle passa henne.

 22. Emelie Jacobson

  Älskar jultröjor! Brukar använda de på jobbet dagarna innan jul för att sprida glädje på jobbet till både kollegor, barnen och ungdomarna som kommer till oss för samtal.

 23. Emelie Jacobsom

  Älskar jultröjor! Och brukar använda det på jobbet dagarna innan jul för att sprida glädje både till kollegorna och barnen o ungdomarna på jobbet!

 24. Josefin Dahlgren

  Jag har alltid velat ha, men aldrig haft en jultröja! Det borde väl vara tillräcklig motivering till varför just jag ska vinna en? Om jag skulle vinna så väljer jag den du har på dig filippa, för jag passar bäst i blått!

 25. Cajsa

  Älskar julen och längtar efter att få börja julpynta igen! Har suttit och letat efter jultröjor men inte hittat någon jag gillat förräns jag såg den du har på dig Filippa! Oavsett om jag vinner en eller ej så kommer jag att beställa hem en sådan 😍🤶☃️
  Tack för en fin kollektion! Kram

 26. Anneli

  Den häftiga tröjan som Anja på bilden bär
  Skulle jag önska jag hade hemma här
  För jag ofta i färg och mönster mig klär
  Så nu hoppas jag att ha tur att vinna
  Och få känna mig som en fin julkvinna
  När jag någon under en mistel vill finna
  Så den kommer att bäras fram till annandan
  Både hemma och när jag är ute på stan
  De stunder jag njuter av ljus, lussekatt och gran

 27. Rebecca

  En tröja till min brors dansk-svenska gårdshund Bruno hade jag valt om jag vinner. Bruno sprider mycket glädje och kärlek. Är alltid tacksam att ha hemma hos oss och snäll mot barnen. Det bästa är glädjen han visar med sin viftande svans och blöta pussar när man träffar honom. Så självklart ska han få vara julfin.

 28. Marina nilsson

  Skulle vilja vinna den blå som du har på dig för att vara en del av er härliga karisma.
  Den skulle symbolisera allt som ni gör gjort och även julen såklart.
  Hoppas på vinst

 29. Cissi J

  Åh vad kul med en jultröja. Aldrig haft ngn sådan tröja så skulle va kul att vinna en. Jobbar på en skola så skulle använda den ofta o vet att barnen gillar julgrejor.
  Kram Cissi

 30. Jenny

  Jag skulle vilja vinna Anjas tröja till min fina fru Joanna! Jag vet att hon hade älskat att ha den på sig under årets bästa tid; julen!

 31. Åsa Åsberg

  Skulle vilja vinna en själv eftersom alla andra har i familjen 😍 så mamman få känna sig lite extra fin på julafton när jag ska jobba med socialt utsatta familjer 💞

 32. Linda Blom

  Alltså jag skulle vilja vinna en av er sjukt snygga jultröjor bara för atthela min familj tycker det är så töntigt med jultröjor…. Jag älskar jultröjor… 🎄 🌟 🎁 🤶 ❤️ 🐷

 33. Maggda

  Jag skulle vilja vinna en fin jultröja till mig själv, för denna julen kommer bestå av cellgifter för min gubbe. Så för att lätta upp det här hemma vill jag gärna ha en fin jultröja på mig för att pigga upp oss båda.

 34. Josefina

  Har tänkt länge att jag ska köpa en jultröja men alltid varit ute försent och min stl är slut! Tänk att få vinna tröjan Anja har på sig! En helt fantastisk jultröja!

 35. Mia Thörncrantz

  Hej jag blir alltid så inspirerad av dig och Anja ni sprider positiv energi er kärlek är så stark, och jag blir glad av era kläder föll direkt för den rosa rosetten på din tröja så vore härligt att få vinna den så att jag oxå kan sprida lite glädje i min närhet. Må gott.

 36. Carina Franse´n

  Sååå coola! Både gänget och tröjorna 🙂 Jag är en grinchen,men med en sån tröja kan man inte vara emot julen! Kram på er!

 37. Sandra

  Så fina ni är 💕
  Julen är snart här, det är inte riktigt min bästa tid men det är dags att börjar planera inköp och annat för att slippa vara ute i sista minuten. Så skulle bli så glad om jag vann en jultröja för då har jag en sak mindre att tänka på inför julen 🤶🏼Den skulle pigga upp mig och jag skulle med stolthet bära den på julafton 😊 Den fina jultröjan Filippa bär skulle jag vilja vinna ⭐️

 38. My Augustsson

  Skulle mer än gärna en jultröja av er bära,
  Under julfirade i Luleå med kära.

  Ser ut att vara så sköna,fina och har stil.
  Blir även perfekt att ha på under alla 27 mil.

  Skulle med stor glädje tröjan bära
  När vi nu ska firar jul med alla nära och kära. 😍

 39. My

  Skulle mer än gärna en jultröja av er bära,
  Under julfirade i Luleå med kära.

  Ser ut att vara så sköna,fina och har stil.
  Blir även perfekt att ha på under alla 27 mil.

  Skulle med stor glädje tröjan bära
  När vi nu ska firar jul med alla nära och kära. 😍

 40. Katarina Sundelius

  Älskar julen, och föll direkt för Anjas tröja. Hade även varit helt perfekt för att muntra upp mina kollegor i stressen,, när vi säljer granar för fotbollen, på julfesten och för att glänsa på julafton. ( älskar att den sticker ut!)

 41. Linda Eriksson

  Jag skulle gärna bära er jultröja med stolthet. Eleganta, livfulla och glädjande tröjor man blir liksom lite glad..
  Den blå tröjan med rosa rosett skulle jag vilja bära i jul och dela med mig av er glädje och inspiration som ni förmedlar både genom kläd kollektionen och även som personer.
  🎀🌲

 42. Katarina

  Älskar julen, och föll direkt för Anjas tröja. Hade även varit helt perfekt för att muntra upp mina kollegor i stressen,, när vi säljer granar för fotbollen, på julfesten och för att glänsa på julafton. ( älskar att den sticker ut!)

 43. Lina Andersson

  Anjas tröja på min vackra lärartjej,
  med den på jobbet hon skulle göra sig.
  Eleverna behöver lite extra pepp där på slutet, så det är bra att ni inte sparat på krutet.

  Kram Lina

 44. Sandra Lund

  En sådan här snygg tröja skulle förgylla både julfester med jobbet, adventsfika med vänner och såklart även själva julafton med släkten 😍 Jag önskar mig den blå tröjan med rosa rosett i halsen, så fin!

 45. Sandra

  En sådan här snygg tröja skulle förgylla både julfester med jobbet, adventsfika med vänner och såklart även själva julafton med släkten 😍 Jag önskar mig den blå tröjan med rosa rosett i halsen, så fin!

 46. Jenny

  Jag hoppas på att vinna tröjan till vår hund. Då vår hund med kort päls behöver ett plagg för att inte frysa kalla vinter dagar och så klart att vara fin i så han kan matcha oss i familjen till jul.

 47. Josefine

  Äntligen snygga jultröjor! 😍 Jag har letat länge efter jultröjor med stil och nu har jag hittat dem. Skulle bli så glad om jag vann tröjan med granen på. 🎄

 48. My

  Jag behöver piggas upp!!! Som höggravid med mycket krämpor och liten ork skulle det vara fantastiskt att dra på mig en mjuk och färgsprakande tröja som kan ge mig en energikick på en gång. Jag tycker att härliga kläder verkligen kan pigga upp vilken grå dag som helst. Allt gott!

 49. My

  Jag behöver piggas upp!!! Som höggravid med mycket krämpor och liten ork skulle det vara fantastiskt att dra på mig en mjuk och färgsprakande tröja som kan ge mig en energikick på en gång 🤶🎅🎄🎆🌌🌞🌠. Jag tycker att härliga kläder verkligen kan pigga upp vilken grå dag som helst. Allt gott!

 50. Katarina

  Har precis blivit mamma och har såklart tänkt ut jul-stassen till min son men hunden skulle ju bli såå glad om han fick ha en matchande outfit så att alla beundrar honom också. Han har blivit lite bortglömd stackaren. 🐶😊

 51. Linda Jönsson

  Snart julfest på jobbet. Där tävlar vi alltid vem som hittat finast jultröja. Jag skulle bli jätte glad för Filippas häftiga tröja då kommer jag göra succé på årets julfest. Jag kommer garanterat stå som en vinnare!!!!!

 52. Maria

  Till förra året fick mina karlar i familjen jultröjor med blinkande renar.
  Tänkte jag skulle tillföra lite klass och stil till detta julfirande 🤶🎅
  Plus att det kommer bli så perfekt till mitt diadem med mistel som gör att jag får många pussar hela kvällen 😉😂❤

 53. Linda

  Så fina och roliga jultröjor! Bäst tycker jag om den blå med julgran och rosett! Men man måste ju även älska den Anja har på sig!!
  Varför just jag skulle vinna är svårt att motivera. Jag älskar julen och denna blir vår första hemma i vårt eget hus. Vi brukar alltid åka i väg upp till Sorsele, men eftersom min man nu blivit deltidsbrandman och han fick jour hela julveckan blir vi kvar hemma, själva i år. Ungarna ör inte helt nöjd MEN vi har lovat dem att julen hemma kommer att bli toppen. Och det ska vi göra allt för försöka fixa!
  Så en jultröja till tomtemor skulle kanske smitta med ett leende i alla fall.
  Kram till er båda!
  / Linda

 54. Linda Barkman

  Så härliga tröjor för bästa och lekfullaste tiden på året. Jag önskar mig den marinblåa med den underbara blandningen av paljettgranen och den rosa rosetten! Hoppas tomtenissen är snäll i år!

 55. Lina

  Tröjor som man både blir glad och varm av. Min familj har i år bestämt att vi ska köra jultröjor hela högen. Jag skulle gärna ha på mig den snygga tröjan med rosa rosett på julafton tillsammans med min underbara familj. Håller mina tår å tummar✊🏻

 56. Lina

  Tröjor som man både blir glad och varm av. Min familj har i år bestämt att vi ska köra jultröjoe hela högen. Jag skulle gärna böra den snygga tröjan med rosa rosett på julafton tillsammans med mon familj. Håller mina tår å tummar✊🏻

 57. Sofia

  Anja har alltid varit en idol och en stor förebild skulle vara så stolt att få mysa runt i hennes färgglada jultröja hela julen 😍🎄🎁

 58. Kristina

  Underbara tröjor! Jag älskar allt med glitter, paljetter, färg och form och kontraster och det är just det som är så fantastiskt med alla fina jultröjor! De är verkligen ”more is more” and I love it! Därför vill jag vinna en tröja så att jag kan gå omkring hela tiden under och fram till julen och se helt fab ut!

 59. Ewa

  Har velat köpa en jultröja så många år men sonen säger alltid nej för att de är för fula enligt honom men dessa fick godkänt 😊

 60. Anneli Österström

  Vårt första barnbarn Johannes 1,5 år kommer hem till oss i norrland och firar jul. Klart han ska ha en fin, värmande jultröja då ☃️❄🎅❄☃️

 61. Kristina

  Skulle vara kul att vinna av den enkla anledningen att tröjorna är så sjukt snygga och för att de gör mig glad! Det skulle vara fantastiskt att få gå runt med en tröja i kollektionen och sprida glädje till folk runtomkring!

 62. Anette Malterius

  Vad fina ni är😊om jag vinner önskar jag mig en tröja som du har Filippa😊 har aldrig ägt en jultröja så det skulle vara skoj😊

 63. Ida

  Men så fin tröjan du har på dig är, pricken över i:et är rosetten. En sådan hade jag gärna svirat om till på julaftonskvällen tillsammans med ett par glittriga byxor eller volangkjol. 🙂 Min motivering är att jag hade känt mig riktigt snygg. 🙂

 64. Linn Warg

  Älskar jultröjor och skulle gärna värma min julkula till mage i en mysig jultröja i år i väntan på lillebror.

 65. Britt-Marie Brattlöf

  Ooh såå fina, får sån vill önska när jag ser er. Jag skulle gärna vinna till min dotter som studerar i Umeå, det skulle bli en fin överraskning när hon kommer hem till jul.

 66. Britt-Marie

  Ooh såå fina, får sån vill önska när jag ser er. Jag skulle gärna vinna till min dotter som studerar i Umeå, det skulle bli en fin överraskning när hon kommer hem till jul.