Filippa Rådin

Min roll bakom Anja

Såg ni premiären av Vem kan slå Anja och Foppa i söndags? Vad tyckte ni?

Det är många som frågar vad jag egentligen gör för något bakom Anja. Vissa har till och med uttryckt sig som att: -Jag tror att Anja kan klä sig själv! Min roll är tydlig när det gäller att stå bakom och jag har en utbildning i ryggen som gör att jag kan min sak. När jag fick uppdraget att vara stylist på Vem kan slå Anja och Foppa innebar det att ta fram kläder till alla idrottarna och alla aktiviteter som skulle utföras. Så här kan det se ut bakom.

Jag måste alltid finnas på plats om något plagg skulle gå sönder eller något skulle gå snett

Dom tävlandelagen skulle vara blå och röda. Till en början letade jag helröda och helblå träningstights i samma färg till både dam och herr. Det visade sig vara svårare än jag trodde så jag fick hitta nya lösningar genom att använda svarta tights och färgkoda själv. ( för den som är observant kommer ni se att en av provtightsen är blå men alla var svarta i slutändan 😊)

Här ritar jag själv upp på fri hand hur jag ville att formen skulle se ut.

Sen i väg till tryckeriet för att kolla om dom kunde hjälpa mig med trycket 

Jag hade med mig några färgprover till tryckeriet för att visa vilken färg jag ville ha på trycket.

Japp första provet klart. Små ändringar gjordes i färgfälten på resterande tights som sedan användes i programmen men i stort sätt blev det så här. 

Första dagen på jobbet. vilken röra allt skulle packas upp, strykas och galgas för att stå färdigt till inspelning.

Det här ingår också. Pressplåtning hos Magnus Rangvid inför Vem kan slå Anja och Foppa.
En sån här dag är det mycket folk som är i omlopp. Jag skötter alla kläder till Anja och alla kläder som hör till Vem kan slå till både Peter och Anja medan Sara Sadeghi fixar resten av det som Peter ska ha på sig. Och så har vi som vanligt med oss Fanny som gör smink och hår.

Vacker, vacker, vackrast!! Är så lycklig över att vi jobbar som team i det mesta.

Som sagt allt ska sitta perfekt och har man igen spegel framför sig måste man kunna lita på dom är bredvid

 

Ödmjuk, trevlig och tillsammans med Anja ett grymt team. Så fantastiskt roligt att få stå bredvid och imponeras av dessa två fighters.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Ibland undrar man varför människor ska ifrågasätta allt?? De måste ju vara kanon att ha en stylist som dig så nära sig nästan jämnt😄- du vet ju va du gör och jag är alldeles säker på att Anja kan föra sin talan när de kommer till önskemål. De måste ju vara så skönt att ha den tryggheten och jätteroligt att få jobba så nära ihop. Du gör ett fantastisk jobb och de lyser verkligen kärlek och stolthet mellan er- fortsätt så. Kramis