Filippa Rådin

Min vän är sjuk på riktigt

Min vän är sjuk, sjuk på riktigt. Hon har kämpat, hittat egna vägar och formligen KROSSAT ödesdigra tidslinjer på rad, hon har gjort det läkarna trodde var omöjligt gång på gång. Jag vet att vi är många som delar samma smärtsamma erfarenhet. Att ha en unik människa i sin omgivning som är på väg att tappa makten över sitt eget liv. Det gör så förbannat ont! Och just nu är jag så förbannat arg, varje dag, varje minut på att Ida som är krigarkvinnan personifierad ska behöva ha det som hon har det just nu. FY FAN rent ut sagt!!!! Helt ärligt hon är fan helt omänsklig och vi har så mycket att lära av den kvinnan. In i märgen positiv, målmedveten och vacker människa.

Det har varit tufft och är så in åt helvete tufft för en mamma med två underbara barn att inte ha makten i sina egna händer.
Men något som är oändligt viktig är att ta lärdom av hennes aldrig svikande tro sig själv, hennes förmåga att bestiga nästintill omöjliga berg men inställningen att ingenting är omöjligt och henne öppenhet och stora kärlek. Om vi är en bråkdel av vad hon är kommer vi så mycket längre än vad vi redan är!

Idag tänker jag på dig Ida ❤️! Alla som har möjlighet peppa och följ hennes konto @idakristinabostrom för hon behöver det mer än någonsin just nu. Och jag vet att alla hejarop ger henne kraft som hon är i behov av just nu.

Kärlek F

fotograf: Laura Dovi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Karlsson

    Usch ja ibland är.livet tufft och orättvist .Ordet VARFÖR har dykt.upp mera än en gång . Styrke kramar till dig och din vän Ida 😍😍❤❤