Filippa Rådin

Toner av jul

I helgen kom Anjas föräldrar ner till oss för att hjälpa oss med barnen i veckan. Som tur var bestämde de sig för att åka en dag tidigare till Skellefteå för att gå på hockey vilket gjorde att dom också kom hit tidigare än väntat och så blev det helt plötsligt möjligt för Anja och mig att gå på Weeping Willows julkonsert som var i stan i söndags. Jag älskar verkligen Magnus Carlsson! Hans närvaro och coola stil.
Efter en snabb middag slängde vi på oss lite mascara och drog ner till Folkets hus. Egentligen hade vi inte tid eftersom vi skulle till Stockholm dagen efter och jag hade en deadline som jag inte riktigt var i hamn med. Men ibland måste man bara bryta, ta sig tid och låta sig själv stanna upp.

Hade ingen aning om vad en julkonsert med Weeping Willows skulle innebära, så vi gick dit med helt öppet sinne och utan förväntningar. Men jag tänkte nog att julkonserten skulle innehålla en och annan klassiker och även Stilla natt. Men jag måste säga att det inte alls var något klassiskt med konserten. Deras utval av jullåtar var helt andra än vad jag lyssnat på tidigare och en hel del av deras egna låtar fick också plast.

Jag älskar gånger man går på något utan att veta, utan förväntningar och bli helt knockad av hur bra allt är. Att får sitta med Anja, stilla och bara njuta. Vara i nuet och inte ha några tankar på deadlines , Maximilians förkylningsastma  och annan stress i kroppen. Jag behövde verkligen den här kvällen. Tack Magnus och Weeping Willows för en magisk kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva Karlsson

  Va härligt att du och Anja kunde njuta av konserten tillsammans, visst är de mysigt med lite oplanerade och spontana saker . Kram

 2. Sandra

  Så bra att Anjas föräldrar kom tidigare till er så ni kunde få lite egentid och gå på julkonsert. Bra att ni bröt mönstret lite och släppte alla måsten. Det behöver man ibland.man skulle göra det lite oftare bara 😉
  Lycka till med din deadline och i Stockholm.

  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💗